TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archiv článků
Dne: 20.03.2020 02:24:03 FB



Výběr rasy pro Mechanickou postavu

 

 

Takže jsi se rozhodl hrát za mechanickou postavu. To je velmi moudrá volba, už teď je nám jasné, že ty o ddotáhneš v tomto světě daleko, protože víš, že kdo nepospíchá, vyhrál. Teď si musíš vybrat rasu, za kterou budeš mechanický quest hrát. Než se však rozhodneš, přečti si, co to vlastně jsou reálie a k čemu jsou dobré:

 

Reálie jsou jakési herní podmínky, které je třeba dodržovat. Díky širokému spektru ras je tu ale opravdu hodně, hodně, hodně moc článků a my samozřejmě nechceme, abys je všechny přečetl. Proto ti přinášíme jednoduchou tabulku, kde máš jasně napsané, co musíš přečíst a za co můžeš hrát. Nepodceňuj tyto články a opravdu si přečti k vybrané rase všechno, na co je u ní odkaz. Budeš to potřebovat.

 

Pokud jsi začátečník, doporučujeme ti vybrat si postavu s Nízkou obtížností přijetí. A dovol mi malé soukromé doporučení: Na začátek je nejlepší vzít si postavu člověka. Lidí tu totiž máme dost na to, abys měl s kým hrát, nejlépe se za ně hraje, jsou nejrychleji přijatí a mají největší herní potenciál. Máme tu lidi, kteří ze sebe udělali bohy, máme tu lidi, kteří se přidali k odboji, máme tu lidské šlechtice... Zkrátka pokud jsi člověk, můžeš skoro všechno, co si dokážeš představit.

 

 

Rasa

 Obtížnost

  přijetí  

 Obtížnost

hraní

Nutné reálie Poznámka

Druidi

(pouze děti)

Střední Střední Druidi, Magie I. Registrace pouze ve spolupráci s radistou Reyem.

Elfové

(60 - 120 let)

Střední Nízká ElfovéMagie ISouboj 60 letí elfové jsou ještě teenageři (INFO)

Lidé

(6 - 18 let)

Nízká - Střední Nízká Lidé, Souboj Pozor na to, jakou pozici ve společnosti měly ve středověku ženy. 

Trpaslíci

(40 - 70)

Nízká Nízká Trpaslíci, Souboj Pro schválení registrace je nutno být součástí jednoho z klanů.

Urgalové

(20 - 40)

Nízká Nízká Urgalové, Souboj Urgalové vypadají jako lidé s rohy. Nebojte se tedy takových obrázků.

Víly

(0 - 150)

Nízká Nízká Víly, základní znalost Magie Žijí zásadně jen v Anthaře.

 

Pokud sis vybral rasu, nic ti nebrání v tom, abys pokračoval na další krok. Zajímají-li tě reálie víc, najdeš jich víc v menu pod položkou reálie Dozvíš se tam zajímavosti o herním světě, podrobnosti o některých rasách i návod, jak nejlépe zvolit jméno pro svoji postavu. V tuto chvíli už tě požádám, aby sis otevřel nějaký textový editor (např word, open office, atp.). Postava se ti tak bude tvořit lépe, editor za tebe navíc opraví i hrubé chyby. Urychlí to tak schvalování tvé postavy. 

 

→ POKRAČOVAT NA VÝBĚR JMÉNA →

(podrobný popis tohoto typu postavy)

 

Zpět

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše