TOPlist

Uthon Udatný

Začátečník 549 Mistr

Napsal: Uthon Udatný | Kategorie: Lidé - Muž
Dne: 13.01.2020 19:37:41 FB



Rangers Ordem Dos Arqueiros - Posts | Facebook

Jméno: Uthon Udatný

Typ postavy: mechanická

Rasa: člověk

Pohlaví: muž

Věk: 19 let 

Náboženství: Bratrstvo

 

Vzhled

Uthon Udatný má hnědé a mírně nazrzlé vlasy česané na jeho pravou stranu (ovšem často je má učesané tak jak mu je učeše vítr). Dále má Uthon pruzračně modré oči a světle hnědé obočí. Co se postavy týče, Uthon není moc vysoký, ale to neznamená, že není silný a dobrý bojovník. Celkově, Uthon je velmi mrštný a zručný bojovník.

Uthon Udatný pochází celkem ze slušné rodiny(více v historii) takže k jeho dennímu oděvu patří převážně v lese dobře maskovaná šedo-zelená pláštěnka, nějaké obyčejné kalhoty s páskem z kterého mu vysí meč, nůž a jeden vrhací nůž. A samozřejmě boty s měkkou podrážkou.

 

Povaha

Uthon je velmi přátelský a laskavý chlapec dokáže se spřátelit v podstatě s kýmkoliv. Dále je Uthon pracovitý a skromný. Uthon je velmi upovýdaný, což ho často přivede do problémů. Uthon je taky velký vtipálek, ovšem i jeho občas trochu nemístné vtipy ho přivedou do maléru (např. zavtipkuje o něčem nebo o někom když se to nehodí a tím se může strhnout i menší šarvátka). Uthon má i špatné vlastnosti jako například že nemá pevné nervy a žádnou, ale opravdu žádnou trpělivost a dokáže pěkně vybuchnout, což se ale občas při boji hodí ne?

 

Historie

Uthon se narodil v Surdě, kde žil ve svém domě společně s otcem,matkou a s jeho mladší sestrou Katrinou (13 let) a mladším bratrem Willem (15 let).

Poté co zemřel ukrutný král Galbatorix a královskou šlechtou se stali Vardeni, se Uthon a jeho rodina přestěhovali ze Surdy do Dračích hor, přesněji do města jménem Therinsford.

      Jeho otec má vysoké postavení v čele Vardenů a jeho matka je v podstatě taková žena v domácnosti. Uthon má už od malička bojový výcvik, za prvé se neustále rval s bratrem, pěstmi a nebo dřevěnými meči, takže s mečem to umí a za druhé otec mu zařídil bojového mistra na tréninky šermu.

Ve 14 letech Uthon nastupuje na Univerzitu bojovníků v Melianu. Aby toho nebylo málo tak Uthon má zároveň se školou osobního učitele, který ho učí pohybovat se nenápadně a téměř neslyšně, a díky své maskovaně zelené pláštěnce se umí stát téměř neviditelný.

V 19 letech dokončil bojovou školu, ale než se pokusí dostat se do armády, nebo se stát rytířem chce dokončit svůj výcvik se svým učitelem v nenápadném pohybu, ve stopování, ve střelbě z luku a schopnosti stát se převážně v lese téměř neviditelným. (díky své maskované pláštěnce a nenápadném pohybu mezi stromy a stíny). Uthon Udatný tedy nadále pokračuje (ještě jeden rok) v tomto ojedinělém výcviku.

 

 

 

Schopnosti

Díky svému výcviku v bojové škole umí téměř mistrně zacházet s mečem ( i když škola není všechno takže než bude úplně dokonalý tak to chce pár let praxe). Dále umí dostatečně zacházet s kopím, které bylo jako vedlejší zbraň v bojové škole. Jak už jsem říkal, díky jeho osobímu výcviku umí velmi dobře střílet z luku, umí celkem slušně vrhat nůž, dobře umí i stopovat-ať už lidi nebo zvířata a hlavně se umí velmi dobře pohybovat nenápadně a stát se téměř neslyšitelným a neviditelným. A nakonec umí samozřejmě jezdit na koni (což patří k učení na bojové škole).

 

Boj s mečem- 4/7

Střelba z luku- 5/7

Vrhání nože- 1/7

Zacházení s dýkou- 2/7

Boj s kopím- 1/7

Jízda na koni- 3/7

Stopování- 3/7

Nenápadný a neslyšitelný pohyb- stát se téměř neviditelným- 6/7

 

 

Majetek

 

Šedo-zeleně maskovaná pláštěnka

Meč

Luk a šípy

Nůž 

Vrhací nůž

Měšec s pár drobáky

Torna

Malý batůžek

Obyčejný pásek

Pouzdro na meč

Toulec na šípy

A samozřejmě nějaké oblečení a boty

 

 

Čas:   Ne
Stádium:   Dospělá
Typ postavy:   Mechanická postava
Plat:   X

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše