TOPlist

Aurora

Začátečník 435 Mistr

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 25.08.2013 16:12:18 FB



Aurora

 

Jméno: Aurora

Druh: víla

Jazyky: lidský, starověký

Datum narození: 3 240

Věk: 21

 

Podoba: Aurora není příliš vysoké postavy. Jako všechny víly je i ona štíhlá a má světlou pleť. Její uši jsou zašpičatělé, takže připomíná elfa, ale podle průsvitných motýlích křídel na jejích zádech poznáme, že se jedná o vílu. Má modré oči a tmavomodré vlasy s pár stříbřitými pramínky, které mívá rozpuštěné, ale občas sem tam i s malými copánky. Ráda nosí dlouhé šaty, sukně obvykle připomíná nějakou květinu. Šije si je sama a využívá opravdu rozmanitých materiálů. Ale nemá příliš velkou paletu barev - obvykle používá svou oblíbenou modrou a bílou. Pokud jde někam do města, bere si s sebou svůj luk, protože lidem příliš nedůvěřuje. Vždy chodí na boso a její pohyby jsou natolik ladné, že i při chůzi vypadá, jakoby se vznášela.

 

Povaha: Je dobromyslná a nadevše zbožňuje přírodu. Rozumí jí a vždycky pozná, co který tvoreček potřebuje a ihned mu pomůže. Zbožňuje společnost mlých bytostí, ale ve městě je trochu nesvá - všechen ten hluk ji vyvádí z míry. Na první pohled se zdá křehká a plachá, ale opak je pravdou. Kdokoli by provedl něco jejím milovaným rostlinám nebo ji jakkoliv rozzlobil je v pěkném průšvihu. Aurora je dobrá bojovnice i kouzelnice a své nepřátele rozhodně nešetří.

 

Historie: Aurora pochází z Du Weldenvarden, ostatně jako většina ostatních víl. Má velkou rodinu - 5 sourozenců. Z toho můžete jasně usoudit, že u nich doma byste si moc ticha neužili. Aurora je narozdíl od svých sourozenců tichá a klidná. Moc času doma nepobývala a často chodila za svojí babičkou, kde poslouchala staré příběhy a naučila se mnoho kouzel. Mimo jiné slýchala i příběhy o dracích, jež se jí zalíbily natolik, že se v 17ti letech rozhodla odcestovat do Dračích hor - v naději, že se zde s nějakým setká. Tam žije dodnes. S jejím bydlištěm je spojena i její životní síla. Jednou byla na pokraji smrti, když se její les za bouřky rozhořel, naštěstí však byl v ten den velmi vydatný déšť, který požár uhasil, a proto víla přežila. Kromě zvířat v lese moc přátel nemá, ale chystá se to změnit. Chce poznat jiné rasy a zvláště lidi, kteří jí z toho mála, co o nich ví, velmi zaujali. Občas podniká menší výpravy k městu, ale obvykle ji vyděsí všechen ten shon a množství lidí a tak se vrací zpět do lesa.

 

Schopnosti: Svede různá léčivá kouzla, dokáže se vtělit do stromu, rozumí přírodě a ovládá i pár bojových kouzel, také umí velmi dobře střílet z luku. Na svých křídlech nedoletí moc vysoko ani daleko, ale snadno přeletí propast, nebo vyletí do koruny stromu. Není zvyklá na hluk a když se na nějakém hlučném místě ocitne, je hrozně nervózní a nedokáže se na nic soustředit.

 

Kontakt: skype - eliskamikeska, e-mail - anonymnejanonymovatejsi@gmail.com

 

Rodina: matka, otec, 3 sestry, 2 bratři a babička - všichni žijí v Du Weldenvarden

 

Majetek: luk a šípy, několik šatů vlastní výroby


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše