TOPlist

DD - Ilian

Začátečník 1490 Mistr

Napsal: Ilian | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 26.12.2011 14:00:55 FB



Ilian

 

Ilian

 

Jméno: Ilian můžete jí říkat Il
Druh: Divoký drak
Pohlaví: Samice
Datum narození: Neznámé
Věk: Neznámí

 

Podoba: Má krásné černo zelené šupiny,které pokrývají celé její tělo.Její oči mají jasně oranžovou barvu a tuto barvu mají i její drápy, které jsou velmi ostré a silné.Na to jak je mladá tak je svalnatá  a velká.Je velmi milá a kamarádská.Moc ráda si hraje s ostatními draky, ale to jen když nějakého potká.Jinak ráda léta nad Beorskýma horama, neboť tam ráda pozoruje trpaslíky a poslouchá co se kdy stalo. 

 

Historie: Vylíhla se nedaleko Dalgonu a tam také vyrůstala.Jen co vyrostla tak odlétla do Dračích hor kde se poprvé setkala s člověkem.Ale tento člověk byl velmi zlý a lakomý a tak když jí uviděl tak jí chtěl chytit a prodat Galbatorixovi.Ilian mu však uletěla a aby mu ukázala že si s ní nemá zahrávat tak ho sežehla svím ohněm.Po tomto setkání s člověkem se lidem začala vyhíbat,ale pak přiletěla do Elesméry a tam potkala mladou elfku a ta jí dala jméno Ilian.Ilian měla elfku ráda a dokonce jí dovolila se na ní svíst.Elfka se o ni starala velmi dlouho dokud jí neřekla že odejde do Surdy.Ilian ji celou cestu doprovázela dokud nedorazili do Surdy a tam se s ní elfka rozloučila.Ilian odletěla do pouště Hadarak a tam strávila několik dní a pak zjistila že ta mladá elfka zemřela.A tak odletěla do Elesméry a tam zjistila co se stalo.Ilian pak odletěla do Beorských hor kde truchlila a jen co dotruchlila tak začala putovat po celé Alagaesii.

 Vehře:  Ilian se během svých cest seznámila s několika draky, lidmi, elfi a jinými tvory. Jednou v lesích potkala několik draků. Jmenovali se Älfakyn, Gleard a Galvathar. Ovšem si jí moc nevšímali a ona tedy odletěla. V Du Weldenvarden se setkala s Raznëm trochu se sním seznámila i s Gurem. Dalo by se říci že Raznë se stal jejím nejlepším přítelem skoro všude s ním bok po boku létala a víc a víc se sním seznamovala. Našla si i další přátelé než draky a elfi byl to Moldhy, který jí vyprávěl o podmořském životě jí to moc nezajímalo protože měla radši když byla na pevné zemy. Po několika měsících se potkali s Raznëm ona se do něj trochu ale opravdu trochu zamilovala. Jednoho dne v Dračích horách když se zrovna Il s Raznëm prolétávala nad Dračíma horama tak se najednou Raznë zranil ona ho samozřejmě viléčila protože se oněj bála po chvíli se z Ilian a Raznëho stali druh a družka. Po  dlouhé době Ilian snesla vejce pak nastala dlouhá doba čekání. Ilian a Raznë byli netrpěliví nejdřív měli plán dát dráče Darghovi ale s toho sešlo nakonec si ho nejspíš nechají. Po několika měsících čekání se na svět vyklubala krásná černo fialová dračice Ilian a Raznë jí pojmenovaly Lina. Lina je opravdu rozkošnajejí rodiče jí opravdu hodně milují.

 

Rodina: Raznë, Lina
Scopnosti: Umí chrlit černý oheň,pár kouzel,umí komunikovat pomocí myšlenek
Kontakt: nezobrazen

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše