TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Questy
Dne: 02.04.2020 16:07:54 FB



Mechanický quest - 9. část

 

KONTROLA

 

Pojďme si společně projít, co bys v tuto chvíli už měl mít napsané a zkompletované. V příštích úkolech se totiž budeme zaměřovat spíše na mechaniku tvé postavy a její životopis, než na hru samotnou (tou budeš určovat právě ten životopis). Budeme-li pokračovat v mé postavě, která byla tvořena souběžně s tvojí, můj životopis vypadá v tuto chvíli takto:

 

(najetím myši na konkrétní část životopisu zjistíš, ve které části jsi měl tuto část napsat)

 

 

Jméno: Theresa Lakomá

Rasa: Člověk

Pohlaví: Žena

 

Náboženství: Solasova církev

 

Popis postavy: (minimálně 5 řádků) Theresa Lakomá je krásná žena, která má ale v obličeji velmi přísný výraz. Má hnědé oči, černé vlasy a snědou pleť. Na sobě nosívá bílou lněnou košili, kterou má většinou zamazanou od práce na poli. K ní nosí hnědou sukni, přes kterou má ovázanou zástěrku. Díky těžké práci má mírně vyrýsované svaly a spousty drobných ranek, kterými má poseté především látka a záměstí. Její nehty bývají špinavé, jak je za nimi hlína.

 

Historie: (minimálně 5 řádků) Theresa se narodila jako první dítě do rodiny sedláka z Carvahallu. V dětství ji matka učila hlavně starat se o domácnost a na tvrdou práci venku nebyla zvyklá. Byla zvyklá vyšívat, vařit, zpívat a modlit se. Později se jí narodili ještě dva bratři a nejmladší sestřička. Její štěstí bylo plné radosti a veselí. Matka pracovala jako švadlena, otec jako kovář.

 

"Telecí léta" se nesla ve znamení škádlení mladších sourozenců. Therese nebylo žádnou překážkou shození sourozenců do bláta, nebo házení drobných kamenů, jen aby ji neotravovali. Nesnášela, že je musí hlídat, zatímco její vrstevníci si hrají venku. Ale dětství to bylo krásné. Protože pocházela z poměrně bohaté rodiny, nikdy nezažila nouzi.

 


Do této chvíle jsi se pohyboval především v Yosenenu a zatím ses nedostal ven. Nicméně už jsi alespoň jednou vykonával nějakou běžnou činnost, modlil ses, bavil se s nějakým spoluhráčem, popisoval počasí a vyprávěl svůj příběh. Pokud jsi některou z aktivit vynechal, zkus si quest projít ještě jednou a dohrát si hry. Některé by ti skutečně mohly chybět v tvorbě dalších částí tvého životopisu.

 

PROJET SI MECHANICKÝ QUEST ZNOVU

 

Pokud máš všechno splněno, můžeme se posunout dál. Pokud si nejsi jistý, zda máš životopis dobře, pošli jej někomu na kontrolu. Buď si vyměň kontakt s některým zkušeným spoluhráčem, nebo přímo adminům (team@alagaesia.cz). Výběr je čistě na tobě.

 

Připravený na další část? Jdeme na to!

 

Pokud si nejsi jistý, zda jsi vše pochopil správně, napiš do Návštěvní knihy nebo na team@alagaesia.czMáš splněno? Tím pádem pokračuj.  

 

Pokračovat ve tvé cestě Yosenem.

 

Zpět

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše