TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Questy
Dne: 02.04.2020 03:12:45 FB



Questy

 

Ztrácíte se v tom, co je jaký quest? Přesně pro vás je tenhle odstaveček. Existují 4 typy questů...
 
Je pro větší počet hráčů, normálně trvá docela dlouho, odměny z těchto questů bývají zato celkem velké. Vždy je vede vypravěč. Každý quest se může hrát jen jednou.
 
To je quest vypravěč a jeden hráč. Bývají krátké, dějově jednoduché, zpravidla pro dobrodruhy. Mají větší cenu než malé questy, nevýhoda je ta, že musíte sehnat vypravěče, který bude s vámi ochotný hrát. Mohou se hrát opakovaně.
 
Krátké úkoly, které můžete plnit sami. Taktéž jsou pro dobrodruhy. Jistě se vám budou hodit buďto když se budete nudit a nebo když budete potřebovat udržet vašeho dobrodruha při životě. Výhodou je, že si na to můžete udělat čas kdy chcete. Sednou si a v klidu napsat jak vaše postava vyzrála nad úkolem, který jste se rozhodli plnit. Pozor prosím, nehraje s vámi vypravěč, takže hlavně reálně! Možná si toho nevšimne někdo hned, ale pokud najdeme nějaké šílenosti, quest vám jednak neuznáme a ještě můžete být napomenuti. Aby byl malý quest uznán, měl by mít víc jak 15 řádků (klidně mnohonásobně víc, pokud se vám bude chtít). Hlavně žádné - přišel, zabil vlka a odešel. To tu nechceme vidět.
 
Tento quest není pro vaše postavy, ale přímo pro vás. Jsou to drobné úkoly, za které můžete získat body.
 
Quest určený nováčkům, aby je provedl po jejich cestě stát se plnohodnotným hráčem.
 

 

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše