TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Informace
Dne: 01.04.2020 04:16:29 FB



Ty kdož toto čteš, dovol mi drobné prohlášení.

 

Stránka Alagaesia.cz (počítaje Alagaesijskou radu, Redaktory i Adminy) prohlašuje, že na nápad a námět Alagaesijského prostředí, nebo dějového příběhu, nemá autorská práva, ty patří Ch. Paolinimu a jeho vydavateli. Stejně tak se nevztahují na žádné obrázky (vč. profilových obrázků, některá pozadí skinů a některá záhlaví).

 

Práva si vyhrazujeme na veškerý textový materiál (vyjímky buď už jsou, nebo budou v nejbližší době odstraněny) a jeho další používání. Včetně reálií, materiálů v knihovně apod. Nebojte, nebudeme používat vaše texty proti vaší vůli, jen zabraňujeme situacím, kdy nám řeknete, abychom kompletně smazali vaše dílo nenávratně pryč. Pokud bude pro děj klíčové, nemůžeme vám to slíbit.

 

Z toho vyplývá, že si vyhrazujeme i právo na textové (a případně i kreslené) materiály od hráčů. Případné odstranění veškerých výtvorů záleží na domluvě s admin teamem (pouze adminé!) a tyto materiály nepodléhají striktnímu přání autora (z důvodu výše uvedeného). 

 

Co se týče zdrojových kódů světa Alagaesie - byly vytvořeny jejím vedením (Správce říše) a tudíž na ně autorské právo platí stejně - pouze a striktně patří Správci říše. 

 

Prosíme o respektování těchto slov v souhladu se zákonem ČR o autorském právu a děkujeme za pozornost tomuto krátkému prohlášení. Máš právo jít si hrát. ;)

 

Podepsán Admin team Alagaesie

pávce říše


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše