TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archiv článků
Dne: 02.09.2017 19:55:50 FB



Vážení hráči, jak už tak bývá zvykem, chci vám napsat pár novinek, které se s příchodem nového školního roku spustí. :)

 

> První novinkou, jak už jste jistě zaznamenali, je ta "záhadná" Alagaesijská rada. Nyní bych ráda oficiálně řekla, co to je a jaké úkoly by měla mít.

   • Alagaesijská rada je skupina hráčů, kteří se dobrovolně nabídnou na kontrolu profilů, gramatických úprav článků, Herních knih (obrázky, spamy, atd.), bodové tabulky (chybějící jména), atd. Nebudou mít taková práva co redaktoři, pouze budou dostávat za práci body/peníze, podle odvedené práce.

   • Plat na týden by měl být cca. 70 bronzových/bodů, tudíž 10 za odpracovaný den.

   • Pokud žádné chyby nenajdou, i tak by to měli zaznamenat do příslušného chatu "Alagaesijská rada", pokud chtějí dostat zaplaceno. ;)

   • Účast v radě je dobrovolná, ovšem na přijetí musí hráč projít přijímacím testem, který mu osobně zašlu na e-mail.

   • Vystoupení z rady je samozřejmě možné, ovšem s patřičnou omluvou, jelikož to obnáší změnu hesla místnosti a spoustu dalších zlověstných, zbytečných detailů.

 

> Druhou Novinkou, kterou už mám téměř hotovou je plně fungující Tržiště. Prozatím to byla Beta verze, ovšem teď už by se (do konce září) měla rozjet na plno, společně se všemi obchody, na které lze na tržišti kliknout. 

 

> Třetí a pravděpodobně poslední novinkou je takové malé překvapení, kterému pracovně říkám "Vaření elixírů". Bude to taková doplňková hra, něco jako Bludiště, tržiště a tajemná krajina, opět bude fungovat (bohužel) na principu BB knih. O tomto více informací později.

 

PŘIHLÁŠKY na Alagaesijskou radu začnou 10.9.2012 22:00


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše