TOPlist

Mia Broflowski

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 03.04.2011 20:02:19 FB



Mia Broflowski

 


Jméno: Mia Broflowski
Druh: Půlelfka
Datum Narození: /
Věk: 20 let

Popis: Mia má velmi bledou kůži, která se nikdy neopálý (sem tam nějaké ty vyrážky). Nikdo neví, jak vlastně její vlasy vypadají doopravdy, ale obvykle je má dlouhé a blonďato-bílé, až skoro zrzavé. Má zeleno-hnědé oči a červené rty, které jí na vybledlé kůži krásně vynikají. Má vysokou štíhlou postavu a je rychlá a krásná po otci elfovi. Po matce zase zdědila kulaté uši a kulaté oči. Ve vlasech má strup, který musí pomazávat mastičkou, aby se jí neotevřel a netekla z něj krev. Kdyby si ho před bitvou zapoměla namazat, tak by měla malou pravděpodobnost, že bitvu přežije... Umí si i měnit vlasy a také se umí přemisťovat (ovšem tuto schopnost moc neovládá).

Historie: Mia má dlouhou historii. Narodila se ve vesnici Melian, daleko od války mezi Galbatorixem a daleko od elfů. Byla nemanželské dítě a tak pro její matku byla ostuda ji vlastnit. Vhodila tedy novorozenou Miu do řeky Jiet a nechala jí unášet proudem do hlubin řeky. Mia byla už skoro na pokraji smrti, když jí z řeky vylovil jakýsi farmář z Belatonu. Vychovával Miu i s jeho 2 dcerami 11 let, když v tom jeho dům vypálilo Království. Mia a jedna z jeho dcer přežily a dlouho bloudily pouští Hadarak. V poušti narazily na jeden z Kočovných kmenů a jejich velitel se dvou děvčat ujmul. Učili je tam jejich zvykům i jejich jazyk. Když bylo Mie 16 let, tak farmářova dcera zemřela na uřknutí jedovatého hada. Mia tedy mezi Kočovnými kmeny vyrůstala další 2 roky, když ji syn generála jejich vojska požádal o ruku. Mia ho neměla ráda, protože generálův syn se stále vychloubal, vraždil, aby dokázal, že je silný a chtěl svhrnout velitele Kočovných kmenů. Stále ho odmítala, ale on jí dával dárky a chtěl si jí koupit... chtěl jí za vše na světě. Mia si cenila jen jediného daru... náhrdelníku, který vyrobil vlastnoručně. Jelikož Mia stále odmítala generálova syna, tak si generál a jeho syn vymysleli plán, jak Miu dostat. Mia se o jejich plánu dozvěděla a uprchla. Utíkala, dokud nedorazila do Ellesméry.

V Ellesméře zažila spousty krásných chvil. Elfové Miu učili svým zvykům, jazyku a bojovému umění, jako to dělal Kočovný kmen. Mia zjistila, že umí i kouzlit. Elfové jejího otce znali. Prý se jmenoval Tiador, ale utopil se v jezeře Leona. Měl prý zvláštní schopnosti... uměl si měnit vlasy a také se uměl přemisťovat. Mia se tyto schopnosti o elfů učila, protože věřila, že je po otci zdědila... a takéže zdědila. Jednou se procházela kolem stromu Menoa, když spatřila krásného elfa. Stál u stromu a jen na ní koukal. Mia se vylekala a utekla. Ale na elfa nemohla zapomenout... Stále na něj myslela, když se jednou rozhodla, že jo zkusí najít. Šla znova ke stromu Menoa a spatřila ho. Zamávala mu a on jí. Pak se seznámili. Mia trávila dlouhé chvíle jen s tím elfem. Jmenoval se Elliot. Byli spolu i na několika misích. Jednou se rozhodli, že se budou chtít vzít. Už začali plánovat vše okolo svatby, když v tom je jeden elf, který byl vybrán, aby vedl družinu elfů, je přišel navštívit a řekl jim, že chce, aby šli na tu pouť s ním. Mia i Elliot se vzpírali, ale nakonec svolili, pod podmínkou, že nebudou bojovat, aby se vyvarovali smrti, když se chtěli vzít. Plížili se pouští Hadarak, když v tom je Ra´zakové vyhnali. Elfská družina musela utíkat, byl jim život milí. Vytvořili si malou loďku a utekli až na ostrov Nía, poblíž Alagaesie, kde spatřili něco, o čem nikdy nechtěli mluvit a zapřísáhli se, že to nikomu neprozradí. Mia na tom ostrově získala lahvičku s elixírem smrti. Když se na lodi zase vraceli zpět do Du Weldenvarden, tak je znova přepadli Ra´zakové, kteří na ně čekali. Nyní už nemohli utéct. Ra´zakové na ně použili svou moc a oni se nemohli ani pohnout. V tom se stalo něco, co Miu probralo a na co nikdy nezapoměla... co stále oplakává. Jeden Ra´zak usekl Elliotovi hlavu, protože u něj našel něco, co sice Mia nespatřila, ale Ra´zaky to velice rozzuřilo. Když se Mia probrala, tak se snažila probrat i vedoucího skupiny. On se neprobouzel, ale to bylo Mie jedno. Vzala Elliotovo tělo (i s hlavou) a utíkala s ním od Ra´zaků. Nakonec našla vhodně místo, kde Elliota pohřbila. Plakala a plakala. Proplakala celou cestu do Du Weldenvarden. Nikdy nezapoměla na to, co jí Ra´zakové provedli... Mia žila v Ellesméře dál... dál se učila, bojovala a pomáhala, ale nikdy nenašla klid. Od Elliotovi smrti se nezasmála a po nocích si zpívala smutné písně.

Konatkt: viz. Maud
Rodina: všichni jsou mrtví. Farmář, dvě nevlastní sestry, otec, i matka...
Majetek: Tetování na rameni, které jí vytvořili elfové, kvůli Elliotovi smrti. Prsten, který měl být její zásnubní, ale dostala ho předčasně, naušnice od Elliota, dýka, kterou dostala od elfů spolu i s mečem, lukem, a brněním, elixír smrti z ostrova Nía, šaty, a brožurka, kterou i s Miou vylovil farmář, náhrdelník od generálova syna
 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše