TOPlist

Lëönde de Eamë I.

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 24.03.2011 21:22:50 FB



Lëönde de Eamë

 


Jméno:Lëönde de Eamë
Druh: Elf
Datum Narození: Neznámé
Věk: 995 let

Podoba: Lëönde má dlouhé blonďaté vlasy a zeleno-šedé oči, které se na přátele dívají mile, ale na nepřátele nebezpečně. Na pravé ruce má zásnubní prstýnek od své ženy Islanzadí... Vzal si jej dokonce i na bitvu. Vždy u sebe chce mít něco, co mu připomíná rodinu.

Historie: Lëönde je král elfů, otec Arye a manžel Islanzadí de Eamë. Když umíral otec Islanzadí de Eamë, tak se její rodiče rozhodli ji provdat za Lëöndeho. Islanzadí se sice vzpírala, ale poznali se a zamilovali se do sebe. Lëöndovi se Islanzadí líbila. Byla krásná, milá a celkově úžasná. Když Islanzadíin otec zemřel, tak spolu usedli na trůn a společně vládli. O několik desetiletí později, když se Galbatorix ujmul vlády, tak zjistili, že Islanzadí čeká jejich společné dítě. Bohužel Lëönde musel jít bojovat proti Galbatorixovi. Jeho armádu sice pozabíjeli, ale on přežil. Dlouhou dobu si mysleli, že je mrtev... ale on žil. Žil dál. Bloudil ve svojí mysli a každým dnem sílil. Když jednoho dne se opět jakoby probral. Ležel na holém bojišti. Věděl, že muselo uběhnout několik let, snad i století, od té doby, co vyšel do boje. Ovšem to ho nezastavilo. Běžel domů, za svou milovanou a taky za svým, nyní už narozeným dítětem. Na všechny byl moc zvědav. Jenže cesta mu trvala déle, než očekával. Nakonec, po třech týdnech běhu se konečně dostal do Ellesméry...

Kontakt: katka.kurova@seznam.cz
Rodina: manželka Islanzadí de Eamë, dcera Arya de Eamë
Majetek: Zásnubní prsten od manželky, Koruna, Luk s šípy, meč od Rhünon, brnění, kterého ho chránilo zatím v každé bitvě.

 

Důvod ukončení hry: Nezveřejněn... 18.5.2011


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše