TOPlist

Idra

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Rhunön | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 24.02.2019 14:35:50 FB




Mechanická postava

 

Jméno:

Idra [idra]

 

Podoba

 

Je menší výšky, oblečení bílé, tmavší kalhoty a "vesta". Má tmavší, trošku kudrnaté, vlasy a tmavě zelené oči, chodí bez bot.

Když běží tak se mu stane že mu patou projede bolest jako kdyby mu jí prostřelili šípem... nejednou se stalo že spadl na obličej. Mívá bolesti hlavy, řešilo se to, ale nikdo neví co s tím, nejčastěji před spánkem, proto má problémy usnout. Někdy se mu stane že mu problikne vidění a ve tu chvíli se zarazí a udělá se mu slabo. Řešilo se jestli je teda vhodný na tu práci a jestli si teda při ní neublíží, na to řekl že ne a snaží se to  potlačit, ale někdy se to prostě semele.

 

Povaha

 

je přátelský... jak se to vezme... nemá přátele, od lidí si drží odstup, pokud má přátele tak dobré, často může vypadat mrzutě, či smutně, neumí se moc usmívat (když se usměje tak se jeho koutky srovnají do čárky, při normálním výrazu má koutky dolů). Je rozumný a bystrý, když je potřeba, tak pomůže, často pomáhá rád.

Žije ve městě Teirmu, když se přesouvá po městě, tak rád zůstává skrytý ve stínech a nejradši chodí na místa, kde má přehled o všem co se tam děje, když je okolo něj moc lidí, tak ustoupí stranou. Nerad se baví s hodně lidmi najednou. Má hrůzu z malých prostor a nedokáže si představit že by někdy někam plul lodí, to by radši šel pěšky, i kdyby to znamenalo několikrát delší trasu a tak několikrát naročnější. Své problémy se snaží řešit sám a nerad se někomu svěřuje.

 

Historie

 

Narodil se ve městě Teirmu, kde vyrůstal s matkou a otcem, který se živil jako kovář. Jakmile dosáhl věku 10 let, začal se u otce učit jeho řemeslo a teď přišel čas (je mu 13 a půl), kdy jej po otci převezme.

Čas:   Ne
Stádium:   Dítě
Typ postavy:   Mechanická postava
Plat:   X

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše