TOPlist

Will

Napsal: Aireen | Kategorie: NPC - Muž
Dne: 29.08.2018 20:50:36 FB



Will

 

Will

 

Jméno: Will Požírač

Rasa: Člověk

Pohlaví: Muž

Datum narození: Není důležité pro něj ani pro jeho paní.

Věk: Kolem 30 let

Náboženství: Jde o ateistu, který však musí uctívat svou paní. Celkově o Bozích toho moc neví a ani o to nestojí.

Jazyky: Dokáže se domluvit lidským jazykem, ale také zvládá starověký jazyk (základní fráze). Přesto s ním nezvládá kouzlit.

Majitel: Eru

Povolání: Zvěd, ochránce, otrok, sexuální hračka, posel Stínky Eru

 

Výsledek obrázku pro viking tattoo png

 

Podoba:

Středně vysoký muž, jehož kudrnaté krátké vlasy, mají barvu kaštanů. Obličej má oválný tvar s výraznějšími lícními kostmi a spodní čelistí. Ve stínu jeho černí kosti se skrývají modré oči s hnědým ohraničením kolem zorničky, odkud paprsky směřují k okraji duhovky. Přesto tyto krásné a uhrančivé oči skrývají děsivé tajemství.

Dalším čím vás zaujme je jeho kovový obojek, co nosí na krku. Nachází se na něm podivné runy, které jsou velice staré. Pod obojkem má krk zarudlý, ale jeho tělo je pokryto horšími jizvami, jež na své kůži nosí od dětství. Většinu mu však vyhladila jeho paní, aby jí neodpuzoval. Právě proto je na tom i fyzicky dobře. Má svalnaté tělo, jež umí použít jako účinnou zbraň proti nepříteli. Nikdy zatím nepotřeboval použít meč, luk či jinou zbraň.

Will však kromě těchto fyzických schopností má i dobrý sluch a čich. Není jisté, zda za to může jeho podivná strava nebo nějaký příbuzný. Jenže spolu s tímto přichází i jeho nemoc, jež ho dokáže dokonale rozhodit i na pár minut.

 

Pokud jde o jeho oblékání, tak nosí černé nebo prosté oblečení. Většinu oblečení má od paní, ale něco získal i od svých obětí, avšak i to připadlo jeho paní.

 
Povaha:

První, co byste o něm měli vědět, že je skvělý herec. Dokáže předstírat jakoukoliv emoci. Občas se může zdát nevyrovnaný a jako by se stále hledal, ale to už patří k jeho životní roli. Moc nemluví, a když už, tak jde převážně o lži, klamy nebo mluví ve jménu své paní. Pokud se však bude cítit ohrožen, či jinak nepříjemně, tak se změní na bezcitnou bytost. Přesto jde o neuvěřitelného empatika, který se dokáže vcítit snad do každého s duší. Tam kde je jich moc se ztrácí i on.

Pokud jde o jakousi vnitřní či hlubokou povahu, tak toho moc nenajdete. Snad jen to, že je trpělivý, sarkastický a drzí. Tyto jeho vlastnosti mu přivodily i několik jizev od jeho paní. Dnes už se drží na uzdě a poslouchá svou paní, jíž neodmlouvá ani, když se mu to nelíbí. Možná je někde hluboko smutný, ublížený nebo podobně zničený, ale buď o tom neví, nebo se to snaží ignorovat. No, a jestli někoho napadne, zda cítí lásku, tak ano, ale jeho způsob něco milovat je dost zvrácený. Možná jeho zvrácenost napomohla k tomu, aby přežil tak dlouho.

Will má však jeden velký problém ve své ‘dokonalosti’. Jeho mozek si s ním pohrává a ukazuje mu to, co není. Když se do někoho vcítí, tak se dostává do určitého transu, kde je vlastně nejzranitelnější. Přesto jakési jeho vnitřní podvědomí ho dokáže chránit. V tomto stavu se může probrat, ale místo lidí a světa kolem vidět jen své bludy, na něž zaútočí. Dokonce vidí i démony jiných, což mu je mnohem nepříjemnější. Z těmito bludy občas mluví nebo je sleduje, což se dá snadno poznat. Když totiž sleduje to, co jeho mozek vytvořil, tak se silně mračí a zornice až nepřirozeně zúžené.

 

Halucinace:

Willovi halucinace jsou dost zvláštní a on sám často neví, jaký je jejich význam. Přesto se je naučil rozdělovat podle těch, jež jsou jeho osobní a ostatních lidí, na něž se empaticky napojuje. Ty mu ‚zůstávají‘ když ho někdo vyruší. Právě tyto mu nahánějí největší strach. Toto jeho empatické vcítění nebo napojení je jakési podvědomí impuls jeho mysli. Ta si toho ani nejspíš není vědoma. Sám Will o tom nemá ponětí.

Will dokáže rozlišit své bludy a ty jež přichází od jiných. Ty jeho mají aspekty jelena. Ty nejnechutnější u něj znázorňují pocity, jež pro ostatní jsou pozitivní a příjemné. Jedna halucinace je pro něj přítelem. Jde vlastně o něj, ale chybí mu ruka a přes hruď má zašité Y. Není si jistý, co to přesně je za pocit, ale má ho docela rád. Další je černý jelen, kterého vidí, když někoho mučí nebo chce zabít. Je pro něj jako pes/ kůň.

Halucinace co pochází od ostatních, alias ztvárnění jejich pocitů je cokoliv. Může to být jen temná bytost, co se po něm sápe, nebo bytost s ještěří kůží, podivnou čelistí a dalším znetvořením. Právě tyto ho děsí snad víc než ty jeho. Proto se nerad napojuje na lidskou empatickou stopu, jak tomu on říká. Sice má strach, ale nedává ho moc najevo pokud už není příliš velký.

Tuto svo podivnost, nebo schopnost chcete-li, zdědil po otci. Ten měl tuto schopnost a zdokonaloval jí již od svého dětství. Šlo o vrozenou schopnost, jež mu však přinášela stejné potíže jako jeho synovi.

 

Výsledek obrázku pro viking tattoo png

 

Historie:

Pouštní kmen cestoval na východě, když nalezli zmeteného cizince. Ten se zamiloval do jedné ženy z onoho kmene. Oproti ní byl jako bílý papír. Miloval ji více než kohokoliv jiného. Jenže musel odejít a svou milovanou nechal u jejího lidu. Ta zjistila, že čeká dítě a jelikož byla ještě hodně mladá, tak jí bylo jasné, že pro ní bude porod komplikovaný. Vydala se tedy do pouště do oázy, kde by zajistila svému dítěti klid a vodu. Jenže podcenila své síly.

Žena předčasně porodila malého chlapce. Hned, co se dostal z matčina lůna, si ho vzala Eru a nechala jeho matku zemřít v poušti. Stínka ho vychovávala s cílem z něj udělat otroka. Když byl ještě miminko, tak se o něj starala lidská žena, které Eru zabila dítě.

Will rostl, a když zmizela jeho chůva, tak se dostal do péče Stínky. Ta ho týrala všemi možnými způsoby. Přibližně v deseti letech mu začala podávat lidské maso. Tehdy se u něj projevila i jeho nemoc. Po celém sídle potkával podivné bytosti. S některými si povídal, ale jiné ho děsily. Když si toho všimla jeho opatrovnice, tak ho naučila se těchto věcí nebát. Postupem času u něj strach skoro zmizel, ale stále tam je jen pohřbený. Jenže Eruina výchova brzy zničila jeho nitro na prach a stal se z něj bezcitný tvor se schopností se vcítit do někoho jiného.

Jak stárnul, tak ho začala trénovat v boji, aby ji mohl v případě nouze chránit. Také začala dbát na jeho vzhled a brávala ho k sobě do ložnice, kde si s ním dělala, co jen chtěla. Přibližně ve dvaceti do vzala do mučírny a tam Will našel skutečnou zábavu, která ho naplňovala jakýmsi uspokojením a něčím, co by se dalo popsat radostí.

Nedlouho poté ho poslala do lesů, aby sledoval rod Eruner a politickou situaci, která v Du Weldenvarden vládla. Pak byl poslán do Království, aby začal pracovat jako posel Stínky Eru.

 

Schopnosti:

Boj 3/7

Starověký jazyk mluva 1/7 (základní fráze)

Starověký jazyk čtení/ poslech 2/7

Psychická magie 2/7 (neuvědomuje si, že jde o magii)

 

Výsledek obrázku pro viking tattoo png

 

Rodina: Jeho paní Eru je jediná bytost, jež by popsal jako rodinu. Možná měl někde otce, ale nikdy ho neviděl.

Majetek: Vlastní pouze obsah spižírny, jinak vše, co nosí, jí nebo kde bydlí patří jeho paní.

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše