TOPlist

Nataša

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 14.06.2018 20:54:36 FB



https://pbs.twimg.com/media/DF957z2VoAAWeYk.jpg

 

Jméno: Arwen

 

Rasa: Elfka

 

Pohlaví: Žena

 

Typ postavy: Mechanická

 

Datum narození: 3170

 

Moto: Život je dar, který si ne každý zaslouží.

 

Náboženství: Nevěřící

 

Jazyky: Starověký jazyk, lidský jazyk, trpasličí jazyk

 

Povolání: Nájemný zabijík, stopař a léčitel pro Vardeny

 

Tělesná stránka: Arwen je docela nevýrazná, což jí dodává výhodu v její profesi. Má ale tuhý kořínem a její tělo je ztuženo dlouhým putováním. Má bílé vlasy a většinou je nosí rozpuštěné. její oči mají barvu kávy. Na pravém rameni, na obličeji a na přiče má tetování,které svou barvou znači její profesi (červená=nájemný zabiják,stopař,zvěd, modrá=léčitelství

 

Styl oblékání: Pokud je na výzvědách nebo někoho stopuje, nosí kožené kalhoty, boty na cestu a nenápadnou halenku. Ve skrýši nebo ve volném čase nosí oblečení pohodlnější, a to sukni, halenku a chodí bosa.

 

Maska: Na první pohled je to malá nenápadná elfka. Ale většina lidí se jí vyhíbají, což je následek toho, že tráví více času v přírodě než ve společnosti. To je důvod toho, že je spíš ,, vlk samotář".

 

Tvář: Myslí si, že se jí lidé vyhíbají kvůli mezirasové nenívisti, tak málokomu věří. To proto tráví spoustu času v lese. Ráda si povídá se stromy a zvěří.

 

Duše: Snad jediná duševní vada: absolutní nenávist vůči urgalům. Ještě se nasetkala s nějákým, kterého by chtěla nechat na živu.

 

Historie: Arwen se narodila do průměrně bohalé rodiny ve městě Osilon. Její otec se jmenoval Glamdril  a Matka se jmenovala Meona. Rok po Arweniném narození se jejím rodičům narodil syl Faolin, což je u elfů nezvyklé. Všichni byli šťastní. To ale nemělo trvat navždy. Když bylo Arwen 51 let, byli jjí rodiče posláni spolu s dalšími pěti elfi jako pomoc pso Vardeny. Ale během jejich putování je v noci přepadla skupina urgalů a všechny je povraždily. Když seto dozvěděl bratr Meony Faolin, rozhodl se, že si Arwen vzme k sbě na výchovu. Naučil ji lépe střílet z luku, šermovat a pár základních kouzel. Také jí dal bílého koně Kadoka, náhrdelník po matce a luk ztisového dřeva s jelnisovým pouzdrem po otci. Když jí bylo 70, odešla k Vardenům, kteří ji přijali mezi sebe a pro které teď pracuje.

 

Schopnosti: V čem opravdu vyniká je lukostřelba, plížení, stopování a souboj s mečem či dýkou. Také umí dost dobře kouzlit a ve vodě se cítí jako doma. Nejlépe jí ale jde jízda na koni. :)

 

Rodina: Její matka Meona byla léčitelka. Narodila se ve městě Ellesméra, stejně jako její manžel Glamdril. Ten byl voják a podporovatel Vardenů. Bratr její matka se jmenuje Faolin. Bil to učitel šerm. A jako svého bratra také bere svéko koně Kadoka.

 

Majetek:

oblečení

Šperky. náhrdelník po matce

Zbraně: Tisový luk+šípy+jelenicové pouzdro, jezdecký meč, dýka

Ostatní: Sedlo, provaz, vaky na vodu, sedlové brašny

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše