TOPlist

Izabela

Začátečník 1578 Mistr

Napsal: Aireen | Kategorie: Lidé - Žena
Dne: 23.03.2016 09:59:49 FB



 
Výsledek obrázku pro eragon dívka červené vlasy
 
Jméno: Izabela
Rasa: Člověk
Pohlaví: Žena
Věk: 18let
Náboženství: Izabela moc na takové věci nevěří ale jako její otec trochu věří v náboženství Severního kultu.
Jazyky: Centrální a Severní
Povolání: Klenotník
 

Popis

Má střední výšku, štíhlé tělo, dlouhé červené vlasy, jemnou a  bledou pokožku a plné světlé rty. Má také dlouhé a štíhlé nohy díky tomu také rychle běhá. Její černé oči i přes svou barvu jsou lesklé a plné něhy. Je rychlá, hbitá a mrštná. Její řasy jsou dlouhé a černé, také její obočí je černé a tenké. Izabelin vkus oblékání se od ostatních dívek ve městě dost liší například: Zatím co nosí ostatní šaty Izabela šaty moc nemusí, protože jí překážejí při práci ale když už tak nosí červené s černým vzorem a střevíci. Častěji nosí kožené kolhoty, bílou blůzu a kožené boty. Její kůži zohyžďuje jizva z děctví, která se táhne na pravé ruce od ramene k loktu. Své vlasy nosí rozpuštěné a táhnou se až k jejím ňadrům. Také nosí zlatý řetízek po své zesnulé matce který má nadevše ráda. Má dlouhé a štíhlé prsty s kulatými nehty. Chodí rovně a ladně. Také má dýku kterou jí dal otec. Nosí jí přivázanou k noze. Když někde cestuje bere si s sebou brašnu v které nosí své věci. Nosí také růžové náušnice ze skla které si koupila v krámku.
 
 

Povaha

Když se někdo na Izabelu podívá působí vyrovnaně, něžně a krásně. Většinou si oní ostatní udělají představu hned co jí uvidí. Myslí si že je křehká jako ostatní dívky ale není, tedy aspoň si to myslí. Ona si o sobě myslí že je jiná, že není křehká a nepotřebuje muže který by jí chránil. Myslí si že je samostatná a dokáže se o sebe postarat sama bez pomoci. Vlastně si o sobě myslí že je odvážná a silná jako kterýkoli muž ve městě, nejspíš protože si jako malá hrála spíš s chlapci a vyrůstala jen s otcem takže jí chyběl ženský vzor. Veskutečnosti je ale něžná, uzavřená před lidmi, má ráda svůj klid, a jen tak jí něco nerozhodí. Je i silná odvážná a když si zaněčím jde jen tak se nevzdá. Její duševní zdraví je ale narušované nočními můramy které má každou noc, takže občas vzbudí někoho poblíž. I přesto je Izabela přes den dost čiperná a občas provede i nějaký ten průšvich. Je nepředvídatelná má v sobě kousek dívky a kousek chlapce. Z dívky má něhu a vzručnost. Z chlapce odvahu a sílu. Moc lidí jí nerozumí a tak se ratši drží v ústraní.
 
 

Historie

Izabela už od malička vyrůstala jen s otcem a komornou Adrianou (protože její matka zemřela při porodu) v Ceunonu. Když byla malá hrála si hodně s chlapci, protože se jí zdálo že jí ostatní dívky nechápou. Jednou když lezli po stromě tak spadla a rozřízla si o větev ruku a proto má na pravé ruce jizvu. Od té doby jí otec s chlapci ven nepouštěl a proto musela utíkat. Její otec byl na práci sám a tak Izabelu naučil své řemeslo, takže mu pomáhá prodávat a vyrábět šperky. Otec se o Izabelu jako o své jediné dítě vždy hodně staral a naučil jí trochu číst a protože o ní měl strach dal jí dýku a nauči jí s ní zacházet. Když bylo Izabele 16 let její otec odjel doTherinsfordu za prací. Chtěl aby s ním jela protože oní měl strach ale Izabela ho nakonec přemluvila že bude v pořádku a že se oni Adriana postará. Asi za měsíc jí poslal dopis že si tam našel novou ženu a že se tam má přestěhovat za nimi. Izabela to odmítla. Byla naštvaná a nenáviděla ho ale nakonec to pochopila. Teď žije v Ceunonu sama jen s Adrianou, stará se o dům, dobytek a pracuje jako do posud. Touží se naučit šermovat a proto šetří každé nadbytečné peníze aby potom našla někoho kdo bude ochoten jí to naučit nebo aby se mohla přihlásit do šermířské akademie. Jako klenotnice má docela dost peněz a tak má také dobytek a hezké šaty.
 
 
Schopnosti
 
Boj s dýkou 1/7
Jízda na koni 1/7
Spěv 2/7
 
Rodina
Má jen otce s nevlastní matkou v Therinsfordu a strýce v Dras-Leoně. Její pravá matka stejně jako babička s dědou zemřela. Má ještě komornou Adrianu a pár známích v Teirmu které poznala když přijeli do Ceunonu.
 
Majetek
Izabela má zlatý náhrdelník po matce, šperky z obchodu, zdobené šaty které jí koupil otec, čtyři slepice, jednoho koně jménem přízrak, dýku od otce a vydělané peníze.
 
 

Mazlíček

 

 

Jméno: Dráp

Pohlaví: Samec

Druh: vlk

Věk: tři měsíce

Cena:

 

Podoba

Dráp je černé vlče se sametovou a lesklou srstí která velice hřeje, dlouhými drápy a s lesklými tesáky. Když se rozzuří tak se naježí a vypadá o hodně větší. Má jantarové oči a měří něco kolem 50 cm. Jeho uši jsou napřímené a při každém zvuku se natočí nalevo nebo napravo.

 

Historie

Dráp ztratil svou rodinu když je pronásledovali lovci. Jeho matka ho stihla schovat pod klády ale ona a ostatní se nestihly schovat. Neví jestli jsou naživu nebo ne ale bude je hledat. K Izabele se dostal náhodou když ho našel kupec a strčil ho do klece. Putoval s ním od města k městu ale ten člověk ho ze svého vozu ani s klece nikdy nepustil. Všude byli slyšet nářky zvířat v ostatních klecích ale on se k nim nepřidal jen ležel a zarýval drápy do klece. Najednou se ale látka kterou byl zatarasen vchod rozhrnula a muž vstoupil dovnitř. Otevřel klec a vytáhl Drápa z klece, vytáhl ho ven a začal vřískat. " Dámy a pánové mám pro vás úžasnou nabídku, pravý vlk jen za dvě zlatky přistupte blíže! " Drápa naplnil strach. Co když si ho koupí na kožešinu!? Najednou v davu lidí uviděl dívku. Uklidnil se a zaňafal na ni. Dívka se na něj usmála. Teď byla jediná otázka vezme si ho?

 

Schopnosti: Je dobrý hlídač. Také dobře stopuje a v běhu se vyrovná koni ale jen na pár minut.

 

 

 

 

Čas:   Ne
Stádium:   Dospělá
Typ postavy:   Volná postava
Plat:   3 zlaté

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše