TOPlist

Ravannath Tercenya

Začátečník 941 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 02.02.2014 13:00:41 FB



Ravannath Tercenya

 

 

 

 

Jméno: Ravannath Tercenya

Druh: Elf

Pohlaví: Žena

Věk: 105 let

Místo narození: Draviel ( horské elfské město )

Jazyky: Starověký a trpasličí

 

Vzhled: Má bílé dlouhé vlasy, které v jasném slunci září. Mírně se jí vlní a většinou je nosí ve volném ohonu nebo různě zapletené. Má mátově zelené, pronikavé oči. Pod jejím pohledem se občas ostatní elfové cítí nesví. Je velmi půvabná jako každý elf i přesto, že jí málokdy se vidíte smát. Po světě se prochází s tvrdým a odhodlaným výrazem, který poukazuje na její schopnosti, sílu, odvahu a hlavně minulost.

Je štíhlé, ale pevné postavy a měří 175 centimetrů. Na pravém rameni má 10 centrimetrů dlouhou jizvu po boji s jeskynním medvědem. A mírně dopadá na levou nohu, ale nejde to moc poznat. Je velmi pyšná na své dlouhé, špičaté uši. Má je delší než elfové v Ellesméře nebo v lesích. Je to dáno jejím původem z hor.

 

Povaha: Její osobnost je velmi zvláštní a není jednoduché se v ní vyznat. Jen její velmi dobří přátelé a někteří členové rodiny jí dokážou správně pochopit. Možná se zdá nafoukaná, ale není to pravda. Jen má své cíle a je odhodlaná si k nim prorazit cestu. Drží se většinou dál a má ráda samotu. Odměřené chování je opět dáno její minulostí. Nemá ráda otázky, co se týče její povahy, proč je taková. Často navštěvuje Dračí hory a zkoumá okolí. Také ráda tráví čas s hřebcem Fargem, se kterým se spřátelila v lesích Du Weldenvarden. K ostatním se chová zdvořile, ale občas nedůvěřivě.

 

Dovednosti: Velmi vyniká v boji s mečem. Nosí ho stále u sebe a nedává ho z ruky. Lukem také umí střílet, ale bere si ho jenom v krajím případě. Radši na dálku používá kouzla, ve kterých se snaží stále zdokonalovat. Kreslení jí moc nejde a ani se nesnaží. Připadá jí to jako zbytečné. Její učitel Groell musel na čas odejít, a nechal jí ať rozjímá v Ellesméře. V Ellesméře je nyní dva roky. Mezi tím, se naučila jak meditovat. Často to dělává, když jí něco trápí.

 

Obavy, strach: Má úctu k Jezdcům, protože je považuje za silné bojovníky. A toho si nejvíc váží. Ale pokud je Jezdcem člověk, pak už to není úcta. Má špatné zkušenosti s lidmi a bere je jako tvory, nehodné krás světa. Dalo by se říct, že má z nich strach i když to nidky nepřizná. Miluje svého bratra  a matku a proto nepřipustí, aby se jim někdy něco stalo. Velmi jí znepokojuje rozmach lidí a toho, že nepochopí správně existenci elfů a zničí je a trpaslíky.

 

Oblečení: Skoro pořád nosí brnění, které bylo vyrobeno trapaslíky. Je to velmi silné a kvalitní zbroj a velmi za něj vděčná.

 

Historie: Její matka Arnea se narodila v Dravielu, v Bouřkových horách. Kdysi do Dravielu přijelo osm elfských vojáků z Ellesméry. Mezi nimi byl Fraell. Její otec. Hluboce se do sebe zamilovali a Fraell zůstal v Dravielu. Narodila se Ravannath a její bratr Valcarat. Jednoho dne musel Fraell odjet a za neodkladnou záležitostí. Záležitost se týkala trpasličího kmene a spolupráce s elfy. Nastaly menší neshody a Fraell jako vysoko postavený elfský bojovník musel tedy odjet. Vzal si s sebou ješte dva velmi mladé elfské kouzelníky. Nikdy k trpaslíkům do Farthen Dúru nedorazili. Nikdo neví, co, proč se to stalo. Předpokládá se, že nejsou naživu. Matka z toho byla velmi nešťastná a Valcarat se o ní velmi dobře staral. Ravannath nechtěla pochopit, co se to stalo, že její milovaný otec se už nevrátí. Proto se zapřísáhla, že zjistí co se stalo a že se stane velkou a váženou bojovnicí jako její otec Fraell. Už dříve se chtěla vydat do Ellesméry a Farthen Dúru ale matka trvala na tom, že musí počkat, dokud nebude dost silná a stará na to, aby opustila Bouřkové hory. Rodinný přítel Groell byl smrtí jejího otce velmi smutný a proto se rozhodl, že jí pomůže. Dost jí toho naučil a dal jí mnoho rad. Učil jí o rostlinách o taktikách boje, o dracích, o divokých koních a mnoho dalšího. Stále jí ale něco chybělo. Když byla dost stará na to, rozloučila se s bratrem, který zůstal v Dravielu a vydala se s Groellem na cesty. Navštívili mnoho zajímavých míst a potýkali se s mnoha nepříjemnostmi. Strávili také nějaký čas ve Farthen Dúru, kde se více dozvěděli o trpaslících, jejich taktikách boje a jejich kouzlech. Poté odcestovali do Ellesméry. Po roce Groell musel odejít, ale slíbil že se vrátí. Rok je tedy Ravannath v Ellesméře bez Groella. A to co jí chybělo našla tady. Zjistila o otci skoro všechno co se dalo. Naučila se další taktiky a kouzla, která jí Groell nemohl naučit. Zjistila také, že hodně stop poukazuje na to, že Fraella a jeho kouzelníky zabili lidé.

 

Cíle: Zjistit, co se otcovi stalo. Být nejlepší bojovnicí a svému druhu prokázat čest. Chce spojit trpaslíky a elfy. Je velmi mladá a proto má vysoké ambice, čeká co jí osud nabídne a jakou jí úkaže cestu.

 

Přátelé: Jako svého nejlepšího přítele bere Groella. Má pár přátel ale spoléhá se hlavně sama na sebe. Přítel je také Fargo, který má všechnu volnost světa. Když potřebuje jednoduše si ho přivolá a on jako přítel, jí přijde na pomoc.

 

Rodina: Matka Arnea, která se hlavně zabývá bylinkami a žije v Dravielu. Otec Fraell, který pravděpodobně není naživu. Bratr Valcarat, který je na svojí sestru pyšný.

 

 

Kontakt: sheryl13@seznam.cz


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše