TOPlist

Rh´asheld (Ra´zak)

Začátečník 668 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 01.08.2013 23:13:19 FB



Rh'asheld Del'say'iesh

 

 

Jméno: Rh'asheld Del'say'iesh (zkrácenina- Rhas)

Druh: ra'zak

Pohlaví: samice

Jazyky: lidský, urgalský a částečně i starověký

Datum narození (vylíhnutí): 27.8.3245

Věk: 16 let

 

Podoba:

Rhas je stejně ošklivá jako ostatní ra'zakové. Má drobnou postavu, kterou neustále zakrývá v černém roztrhaném plášti, který jako by k ní už za ta léta používání přirostl. Na hlavě dominuje obrovský černý zobák, který si ona sama piluje, aby byl stále ostrý. Je to dokonalá vražedná zbraň. Využívá toho, že většina lidí a jejích obětí upadá do mdlob z pachu, který jí doprovází. A když nepomůže ani ten, využije svá malá černá a hypnotická očka. Normálně očka nechává skryté pod kapucí kápi a využívá je jen za kritických podmínek, každopádně jejich vlivu a upřenému pohledu nepodlehne jen silný jedinec. Další hrozivá zbraň jejího těla jsou drápy, které velmi ráda používá k mučení. Co rozhodně stojí za zmínění je její velká ohebnost, dokáže své tělo zkroutit téměř jakkoliv a nijak si přitom neuškodí. Jako každý jiný příslušník rasy oplývá i rychlostí, kterou dokáže vyvinout za poměrně krátkou dobu. 

 

Povaha:

Je naprosto oddáná svému králi, pro nějž je dokonalou vraždící a mučící zbraní. Tedy aspoň ona si to takhle myslí. Občas mívá ale své chvíle, kdy by byla schopna zabít kohokoliv a vrhnout se klidně i na krále. Za to může poškození jejího vajíčka. Za normálních okolností je také schopna zabít kohokoliv, kromě krále, svých druhů a "přátel". Když se nudí, zabíjí osamělé poutníky v poušti, jen tak pro zábavu, ale i pro jídlo. Co se týče vyznavačů Helgrindu, nemá je ráda, ale ani nemá potřebu je zabíjet. Tedy pokud jí obětují dostatečné množství masa a krve. Je celkem samotářka, obývá buď Helgrind a nebo se skrývá v podzemí Uru'baenu, aby byla schopna vyplnit každý králův rozkaz.

 

Historie:

Už před vylíhnutím měla zajímavý život. Jelikož jsou vejce ra'zaků vzácná a uznavači Helgrindu jsou za ně schopní obětovat život, strhl se o její vejce boj. Překupníci a obchodníci našli vajíčko poblíž skály Helgrindu. Uznavači si jich stihli všimnout a za vejce začali tvrdě bojovat. Přitom malá Rhas ve své skořápce spadla na skálu a vejce se poškodilo. Jeho skořápka se promáčkla a utlačovala plný vývin morální části jejího mozku. Občas chytá vražedné záchvaty, kdy není hodno se k ní přibližovat, protože v těchto chvílích je schopná zaútočit na kohokoliv a ani neuvažuje nad tím, jaké následky by mohla nést. Už od jejího "dětství" nese na krku spoustu vražd a je za to pyšná. Byla patřičně vycvičena a poučena od svých rodičů a to, co jí nenaučili oni, naučila se ona sama. Seznámila se s králem, kterému začala věrně sloužit. A ptáte se proč? Strašně jí to baví a vyžívá se v tom. Do jejích 14 narozenin zabíjela jen svým tělem a celkem jí to vyhovovalo, ale potom se zatoulala do podzemí Uru'baeunu a našla tam tenkou dýku, podle jejíhož pachu usoudila, že patřila jejím předchůdcům. Nechala si jí a naučila se s ní patřičně zacházet. Stal se z ní ještě horší a krvežíznivější ra'zak , ale i ona je připravena reprodukovat a nenechat svůj druh úplně vymřít.

 

Kontakt: misadole@seznam.cz

 

Rodina: Jen její rodiče- letrblakové

 

Majetek: Roztrhaná kápě, tenká ra'začí dýka

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše