TOPlist

Eloen

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 05.04.2013 15:54:36 FB



Eloen

 

 

Jméno: Eloen Shuiken

 

Narozen: 3 245

 

Věk: 380 let

 

Podoba: Má dlouhé bílé vlasy, uši má dlouhé a špičaté jako dýka.

Oči má většinou smaragdově zelené, ale často si je zbarvuje jinak. Má protáhlou tvář a bradu má špičatou. Na dotek je působí chladně. Většinou má vážný výraz v obličeji. Je bledý jako alabastr. Doma nosí jen obyčejný velký kus látky. Když býval ve válkách nosil Brnění na hrudi, chrániče na ruce a ramena a občas i chrániče na nohy.Je silný, ale svaly mu moc vidět nejsou, jdou vidět pouze na břiše. Má dlouhé silné paže a nohy. Když běží nejde vůbec slyšet ani cítit. Má bystrý zrak a velmi dobrý sluch narozdíl od druhých elfů.

Je vysoký asi dva metry a deset centimetrů. Je hubený a vzdělaný. Paže má dlouhé a  štíhlé, nohy taktéž. Prsty na rukou jsou tenké, ale také dlouhé. Ruce má obvázané vždy bílými a čerstvými obvazy. 

 

Historie: Elien se narodil v elfském městě Ellesméra. Žil a žije se svým bratrem Thoérem a otcem Peľeem na jednom z mnoha stomů jako každý jiný elf. Ve svých 14 letech ho zaujalo bojové umění a začal se cvičit s mečem a bojovými kouzli. Stále se zdokonaloval až byl skoro sám učitel se zbranemi. Jednou ho velitelé povolali na úkol,

v němž měl zabránit dalším přepadením Urgaly, na vozy se zásobami pro trpaslíky. Když dorazil, rovnou se připojil do bitvy, protože Urgalové už napadli tři elfy, kteří zboží převáželi. Nejdříve to vypadalo, že prohrajou, ale všichni čtyři elfové sebrali energii s okolí a Urgaly porazili jediným kouzlem. Když bylo vyhráno Eloen dostal další rozkaz, že musí vozy a elfy doprovodit do trpaslíčího města Buragh. Elf Rüdeon, který převozu zásob velil dával rozkazy i Eloenovi. Celou cestu se jim dařilo a napadalo je jen málé množství Urgalů. Pokaždé je porazili nějakou záludnou taktikou. Když byli 20 mil za  městem Hedart zaůtočili na ně vojáci království a asi 15 Urgalů. Bitva jim trvala celý den a zkončili až za soumraku. Všichni byli vyčerpání, pomlácení a měli jen málo vážných zranění. Vyrazili až dva dny po souboji, aby nabrali síly. Do konce jejich cíle je už nic nezdržovalo a když do razili do Beorských hor, tak je už doprovázelo přibližně 10 trpaslíků. U trpaslíků zůstali týden pak se tři elfové kromě Eloena vydali zpět. Eloen zde zůstal jako komunikace mezi elfy a trpaslíky, protože se vyměnil se starým elfem. Jelikož byl v trpaslíčích jeskyních poprvé nevyznal se tam, a tak ho doprovázeli 3 trpaslíci až do Farthen duru. Zde přebýval další dlouhá léta jako spojka mezi elfy a trpaslíky. Léta ubíhala, králové se střídali, Eloen stále trénoval a vše trvalo do té doby než se ke trpaslíkům přidali nově založení Vardenové. Tehdy přijel i jiný elf aby Eloena vystřídal, ale Eloen i tak zůstal i když už nebyl spojka. Od krále Hrotgarta dostal za práci pomáhat trpaslíkům při různých akcích, bojích, doprovázení a spoustu dalších věcí. Rád příjimal ůkoly, které dostal a takto se pozbytek života živý. Občas jede navštívit svoji rodnou zem, ale zase se vrátí do Beor. Cítí, že zde je důležitější než u elfů. Později dostane hodnost Velitele jednoho trpaslíčího odboje a tomu velí dokud ho to nepřestane bavit. Pak od trpaslíků odstoupí a zažádá o dům, kde by mohl bydlet do konce života. Byt dostane, ale trpaslíkům pomáha i dál.

 

Rodina: Žil se svým bratrem, který se jmenoval Thoér a otcem Peľeem. Matku nepoznal.  A otec mu řekl, že má ještě sestru, ale tu také nepoznal.

 

Majetek: Ze začátku svého života vlastnil svůj pokoj na stromě se svojí rodinou. Měl meč, který si nechal ukovat elfskými kováři a brnění. Když žije u trpaslíků dostane i spoustu jídla, zlata, mečů, dům, koně  a spoustu drobných věcí.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše