TOPlist

Dagros

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 01.04.2013 10:43:58 FB



Dagros Dûrgrimst Nagra

 

dwarf m-373.jpg

 

Jméno: Dagros Dûrgrimst Nagra

Druh: Knurla, Trpaslík

Datum narození: 3581

Věk: 45 let

 

Podoba: Statný trpasličí válečník. Má rezavé vlasy i vousy. Má rád dobré pivo a jídlo ale také rozbíjení lebek ať už zvířecích nebo lebek nepřátel. Nejčastěji používá jednoruční oboustranou sekeru. Nejčastěji nosí koženou zbroj s náholeníky a chrániči zápěstí. Pokud je mimo boj nosí většinou tuniku a kožešinu z kance Nagra. Nenávidí urgaly, je podezřívavý vůči lidem a netečný k elfům. Draky chová v úctě, stejně jako dračí jezdce (až na Galbatorixe). Ještě nikdy nepotkal kočkodlaky i když o nich už něco málo slyšel. Je čestný a dobromyslný ale strašlivý válečník. Někdy se nechá unést a v záchvatu zuřivosti nedbá na vlastní zranění. Je až moc svéhlavý, lehkomyslný a zuřivý. Raději praští a potom přemýšlí. Je netrpělivý ale chápe moudrost starších a zkušenějších. Rád zajde do dobré společnosti a baví se. Někdy je ve své zábavě až moc bouřlivý.

 

Historie: Narodil se ve Father Duru kde strávil většinu svého dětství. Otec ho celou dobu učil být dobrým a čestným trpaslíkem a válečníkem. Naučil ho víře v bohy i ve svého Grimsborith. Na ulicích Tronjheimu se naučil přežití a tvrdému boji. Brzy se začal připojovat ke svému otci na lovech Nagra. I když byl mladý nechal si brzy udělat

 

Ascûdgamln, pěsti z ocele. Díky nim i své sekeře se mu podařilo, i když za pomoci dalších trpaslíků ulovil Nagra. Brzy se začala projevovat jeho bojechtivá a výbušná povaha. Vyhledával spory a boje a tak dlouho dělal zmatek mezi trpaslíky až ho jeho otec poslal tesat do Kamenného lesa, kde strávil několik měsíců tesáním větví z kamene. Tak se naučil větší pokoře a trpělivosti. Poté dlouhou dobu pouze cvičil, bojoval a zápasil aby získal zkušenosti a sílu. Dokonce i vyhledal starší trpaslíků aby ho naučili umění války a taktiky. Nyní je znovu ve Tronjheimu kde se chystá pomáhat trpaslíkům proti Galbatorixovi. O Vardenech nemá valné mínění a podle jeho názoru dokáží trpaslíci s elfy porazit Galbatorixe sami.

 

Rodina: Otec (Přitel Grimsborith clanu Nagra, lovec, válečník)

 

Majetek: Kožená zbroj, Náholeníky, Nátepníky, Sekera, Ruksak(jídlo, zbroj pokud jí nemá nasazenou), Měch medoviny


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše