TOPlist

DJ - Fundor

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 28.02.2013 13:42:44 FB



Fundor

 

 

Jméno: Fundor

Věk:  dní (+12100)

Procent: 60505%

Druh: Jezdecký drak

Přezdívka: Rudý dráp

Pohlaví: >

Jezdec: Naeridan

 

Podoba: Ohromný, zavalitý, strašidelný a mocný drak barvy krve. Fundor je opravdu veliký zástupce své rasy, byl však menší než Glaedr. Má dvě jiskrné a bystré oči, dva sněhobílé rohy a tlamu plnou ostrých zubů. Následuje kratší, ale robustní krk, protáhlé, šlachovité a svalnaté tělo. Nohy jsou malé a robustní, je v nich obrovská síla. Dále dlouhý ocas a blanitá křídla s obrovským rozpětím. Tolik k podobě Fundora, pokud ho zastihnete ve špatné náladě, víc toho ani nezjistíte.

Povaha: Fundor je nesmírně, až patologicky ochranitelský tvor. Smůlou pro ostatní je to, že toto ochranitelství se vztahuje jen na Naeridana, jeho Jezdce. Vůči nepřátelům je nepříjemný, nedůvěřivý, skeptický a velmi ostražitý. K těm, které zná, je o něco příjemnější a chová se docela jinak, umírněně a vždy stojí za svým Jezdcem, dokonce i když mu to vadí. Obecně je však velmi moudrý a zkušený, přeci jen mu táhne na tisícovku let. Bez svého Jezdce nevydrží skoro ani chvíli, je na něm velmi závislý a dává na něho obrovský pozor. Proto se pro obecnou veřejnost doporučuje velká opatrnost.

 

Schopnosti: Je velmi silný jak v boji fyzickém, tak i v souboji myslí. Obojí mnohokrát zažil, a jelikož tu stále je, jistě mnohokrát vyhrál. Dokáže předvídat reakce protivníků, ale musí je alespoň trochu znát. Jeho oheň je karmínově rudý, mocný a v jeho žáru vzplane všechno. V chrlení má velikou výdrž a i když nemá až takový rozsah, žárem to vynahradí. Po dostatečnou dobu unese bez problému tři cestující. Je úžasný letec a ve vzduchu je více než doma, neexistuje manévr či kreace, ve které by nedosáhl mistrovství. Dračí magii moc neovládá, a ačkoli se neřídí jím, málokdy něco sešle, za celý život pouze třikrát kouzlil.

Rodina: pouze jeho Jezdec, Naeridan

 

Nakrmit


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše