TOPlist

Draumrgarm

Začátečník 542 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.12.2012 14:51:30 FB



Draumrgarm

 

 

Jméno: Draumrgarm – což v překladu znamená „Snící vlk“

 

Rasa:  Elf

 

Datum narození: Jen tak někomu nevyzrazuje 

 

Věk: 1804

 

Podoba: Taurvarno má vypracovanou, atletickou postavu, jeho pleť má tmavý odstín bronzové barvy což u elfa není zrovna běžné. Oči mají mandlový tvar a jsou žluté spíše do zlatava, skoro jako vlčí. Obočí má výrazné a ladně sešikmělé ostatně tak jako každý elf. Nos má úzký, výrazný a ostře řezaný, rty jsou plné, výrazné a hezky tvarované. Uši jsou výrazně zašpičatělé do tvaru listu, většinou nosí v pravém uchu různé stříbrné, ozdobné náušnice.  Jako u každého elfa, má jeho obličej kočičí rysy. Vlasy má bílé skoro by se dali přirovnat ke stříbrné, ale na slunci jsou místy blonďaté a sahají mu až pod lopatky, většinou nosí pár pramenů svázaných do copánků.  Má černé tetování které se skládá z různorodých tvarů a tahů ale jeho význam si nechává pro sebe, vede mu na pravé straně těla, od čela, přes ucho, krk, rameno až pod klíční kost. 

 

Povaha: Je nadmíru uzavřený, chová se mnohdy až příliš Arogantně a lhostejně. Je také velice inteligentní a zastává názor že moudřejší ustoupí, ne vždy se jím však řídí. Na svých cestách si vypěstoval určitou opovržlivost a povýšenost vůči trpaslíkům, především kvůli jejich nesmyslnému náboženství a uctívání kamenů. Z celého svého srdce nenávidí Urgaly nejsou pro něj nic víc než bezohledné vraždící stroje které neumějí dělat nic jiného než drtit a zabíjet. Opravdovou úctu a respekt chová k drakům.  

 Tak jako každý elf nenávidí Galbatorixe za to co provedl drakům a jezdcům, avšak chová k němu jistý obdiv a úctu, především pro jeho schopnosti. Zničit jezdce a podmanit si celou Alagaesii by nedokázal každý, to ale neznamená že by se na něj nevrhl kdyby před ním stál. 

 

Historie: Narodil se v lesích Du Weldenwarden v elfském hlavním městě Ellesméře. Jako malí neměl moc kamarádů ale rodiče mu to vynahrazovali bezmeznou láskou a starostlivou péčí, ostatně tak jako je u elfů zvykem. Již od raného věku ho otec trénoval v boji s mečem a lukem, dostalo se mu také náležitého vzdělání v oboru magie. Po 550 let tvrdě trénoval a pilně studoval. Časem ho začala  přitahovat Alchimie které se však nevěnoval déle než 50 let. Ve svých 600 letech začal cestovat po Alagaesii, na svých cestách se setkal s trpaslíky se kterými si opravdu nerozuměl což u elfa není neobvyklé. Dokonce s nimi nějakou dobu žil ve Farthen Duru a snažil se jejich kulturu pochopit ale na konec to vzdal a odešel. Dále cestoval do pouště Hadarak kde narazil na početnou skupinu Urgalů masakrující bezbranou vesnici, na vlastní oči viděl Urgaly vraždit ženy a děti, nikoho nešetřili. Udělal to co by udělal každý na jeho místě, (Právě tehdy se v něm vzbudila bezmezná nenávist vůči Urgalské rase) uplně sám pobil všechny Urgaly bez jediného náznaku lítosti a zachránil vesnici před jistou skázou, vyléčil zraněné a opatřil vesnici ochrannými kouzly, které by podobnému masakru měli zabránit nebo jim alespoň pomoci. Pak se dal svou cestou, dále cestoval do oblasti dračích hor kde se neudálo nic zajímavého. Postupně procestoval celou Alagaesii a ve svých 900 letech se vrátil zpět do Ellesméry kde se rozhodl proměnit ve Vlka do konce svého života.  Avšak ve svých 1800 letech se rozhodl vrátit do své elfské podoby.  

 

Rodina: Matka Armé a otec Arnostalle 

 

Majetek:

Meč 

Přívěsek 

Kůň Arthanal 

Brašna 

Pochva na meč 

Zbroj 

Přilba 

Rukavice 

Nátepníky

- Tuniky - (1,2,3,4,5

Dům poblíž Ellesméry

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše