TOPlist

Arnama Ilfirino

Začátečník 437 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 18.12.2012 22:18:05 FB



Arnama Ilfirino

 

 

Jméno: Arnama Ilfirino

Druh: Elf 

Narození: 19.11.

Věk: 150 let

 

Podoba: Je to drobná, vysoká a poměrně štíhlá elfka. Má modrozelené oči a vlasy. Drobný nos a úzký obličej. Její vlasy jsou polodlouhé, asi tak do půli zad. Nejčastěji je nosí rozpuštěné, jen zastrčené za své špičaté uši. Nosí tmavě zelené nebo hnědé oblečení. Většinou jsou to šaty, které dostala k narozeninám od matky. Podle lidských měřítek vypadá maximálně na 20let. Je jako většina elfů, vysoká a elegantní. Ale jinak je velice svobodomyslná a téměř nikoho neposlechne. Je podle některých drzá, ale nikdy to nemyslí zle (alespoň většinou). Miluje přírodu, nejvíce stromy. Nejraději se prochází někde v lese nebo střílí z luku, který jí vyrobil otec. Ten nosí neustále na zádech a s ním i toulec. Na krku nosí náhrdelník ve tvaru, znaku dračích jezdců.  Je po matce, dala jí ho k 100 narozeninám. Je trochu samotářská ale i tak si ráda popovídá a ráda poradí.

 

Historie: Narodila se do doby po vzniku království Du Weldenvarden. Žila s rodiči a

starším bratrem v Ellesméře. Když se narodila, byla první dívka a byla tedy oblíbená, ale zároveň měla i více povinností. Měla a má moc ráda své rodiče i bratra. S tím se v dětství, jak je to normální, hodně často hádala, škádlila a provokovala. Jako dítě byla vždy hodně aktivní - u všeho chtěla být a všechno chtěla vyzkoušet. Po tom co dospěla se vydala na cesty aby víc poznala okolní lesy. Chodila po celé Ellesméře hledala, hledala něco, cokoli co by ji naplňovalo. Až jednou došla na hranice lesů, k údolí Palancar u Dračích hor. A tam je viděla - draky. Samozřejmě, že už odmalička věděla o dracích i o jezdcích a v Ellesméře dračí jezdce potkávala, ale vidět je v letu, to pro ni bylo něco nového a úžasného. Okamžitě zatoužila být také jezdcem, létat se svým drakem po okolí a pomáhat všem, kteří to potřebují. Když jezdci z draky odletěli tak daleko, že už je ani neviděla, rozhodla se vrátit domů. Cestou musela pořád přemýšlet o těch nádherných stvořeních. Po návratu domů se hned začala vyptávat na draky, jak se stát jezdcem a na jiné věci okolo. Toužila se stát jezdcem, celou svou duší i tělem. V té době přišli Urgalové a elfové se museli bránit. Neměla už čas aby zase toužila, protože Galbatorix se stal mocnějším než dřív. Ke Galbatorixovi se přidal i její bratr. Všichni ho přemlouvali, ať to nedělá ale podlehl vábení moci. Bratrova zrada ji mrzela a nikdy se s tím úplně nesmířila. Po jedné z porážek, byla natolik rozzuřená, že chtěla sama bojovat proti králi. Naštěstí jí to rodiče rozmluvili. Po další prohrané bitvě se uchýlila k těm elfům, co pomáhali Oromisovi a jeho drakovi. Věděla že je jedním z posledních jezdců. Snažila se naučit vše o dracích. Jeden z elfů, který učil jezdce, začal učit i ji. V té době už se Morzanovi narodil syn. Učení ji bavilo. Poté, co Brom ukradl dračí vejce a začalo převážení mezi Vardeny a elfy, si přála aby se vejce vylíhlo právě jí. Bohužel pro ni se tak nestalo. Začala už propadat zoufalství. Ztrácela chuť žít, přestávala věřit že by se jí někdy mohl splnit sen. Přestala věřit ve vítězství nad králem. I na to že někdy najde to co jí naplní. Když se elfové dozvěděli že se vejce vylíhlo, bylo to pro Arnamu jako nový život. Zase měla naději. Zase se jí vracela chuť žít. A teď je tu nová éra dračích jezdců a ona má naději na splnění svého snu.

 

Kontakt: Mail: horseterka@seznam.cz

Rodina: Matka - Armana, otec - Mahto, bratr - Titton (přidal se ke Galbatorixovi). O ostatní příbuzentstvo se moc nestará, snad jen o svoji babičku Aurewen. Má jí moc ráda a často jí navštěvuje.

Majetek: Vlastní luk po otci a toulec, náhrdelník se znakem dračích jezdců a oblečení.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše