TOPlist

Emanue Tyrs

Začátečník 2558 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 28.11.2012 16:36:25 FB



Emanue Tyrs

 

 

Jméno: Emanue Tyrs

Rasa: Elf 

Datum narození: Při velké noční bouři v létě roku 3 165

Věk: 99 let

 

Popis: Emanue je mladý elf, vysoký asi 190 cm. Nosí dlouhé vlasy, v barvě havraního peří, které nejčastěji mívá sepnuté dřevěnou sponou v úrovni šíje. Má jemné rysy obličeje, bledou kůži a uhlově černé oči. Lehce bambulatý nos, který je jen nepatrně víš, než rudá linka, kterou tvoří jeho rty. Jeho zpřímený postoj, spanilá chůze a ladnost jeho pohybu se mu skvěle hodí při jeho válečném povolání lučištníka. Jeho pevné, vypracované svaly se schovávají pod tmavými tunikami, které často nosívá. Jeho charakteristické dřevěné korále kolem zápěstí, které nosí na počest jeho zemřelého otce, snad nikdy nesundá a je to jeho „poznávací znamení“.

Emanue Je velmi přátelský, milý a usměvavý elf, který však dbá na tradice, je velice sečtělý a vzdělaný. Žil však daleko na sever od Ellesméry, a proto není moc znám v hlavním městě.

 

Historie: Emanue pochází z lesů daleko na sever od Ellesméry. Jako malému mu zemřel otec při nepovedeném kouzle a jediné co mu po něm zbylo je náramek z dřevěných korálků, jenž jeho otec dostal od Islanzadí, které nosí stále na levé ruce. Už jako malý se stal skvělým lučišníkem a začal se učit nejjednodušší kouzla z knih po jeho otci. Vlivy války s králem Galbatorixem jej moc nezasáhly, jelikož žil opravdu daleko od všech bojů. Od 20 roku svého života se stal hlídačem a hlídal severní hranice lesa. Po tom co zjistil, že se objevil nový jezdec, jel do Ellesméry a je připraven svým druhům pomoci porazit zlého krále.

 

Kontakt: Skype: Emanue28; E-mail: emanuetyrs@atlas.cz

Majetek: Luk, Korále po otci, Spona do vlasů


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše