TOPlist

Failon Vallë Ahantuon

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 25.10.2012 19:28:01 FB



Failon Vallë Ahantuon   

 

 

 

Jméno: Failon Vallë Ahantuon

Druh: Stín

Datum narození: 7.7. 

Věk: 24

 

Podoba: Než se stal stínem měl světle modré oči a světle hnědé na ježka sestříhané vlasy. Nyní má dlouhé černé vlasy rámující jeho bledý obličej, řasy a tmavé výrazné obočí dodávají jeho rudým očím nelítostný pohled. Nos má výrazný, orlího tvaru. Rty mají nezdravou vybledlou barvu. Na čele má tmavě červené obvazy, ne že by měl nějaké zranění je to spíše doplněk k jeho oblečení. Má široká ramena, postavu má štíhlou a pevnou. Po většinou nosí černé šaty s rudým opaskem osázeným rubíny a černou pochvou na meč.

 

Povaha: Než se stal stínem byl veselí, milí a přátelský. Nyní je nelítostný, velice krutý ale čestný, duchové zcela ovládli jeho duši.

 

 

Historie: Jeho matka po porodu zemřela a tak ho vychovával jeho otec. Jeho otec byl černokněžníkem ve službách krále a doufal že jeho syn bude kráčet v jeho šlépějích. Když bylo Failonovi 15 let jeho otec chtěl aby se začal učit temné magii, velice ho rozzuřilo když  jeho syn odmítl, a tak ho nutil násilím, časem se Failonovi temné umění přestalo příčit a dokonce se o tento druh magie začal dobrovolně zajímat, experimentoval s různými mocnými kouzli a s radostí pomáhal otci s výzkumem. Jednoho dne společně s otcem vyvolali převelice mocné duchy a ti se obrátili proti nim, jeho otec byl silný a bránil se, když duchové zjistili že na jeho otce nestačí vrhli se po Failonovi, Failon se nedokázal ubránit a duchové ovládli jeho tělo i duši. Po té zabil svého otce a utekl, nyní se potuluje po Alagaesii a libuje si v zabíjení a mučení.  

 

Herní historie: Jen tak bez cílně se toulal všude možně po Alagaesii. V poušti se seznámil s čarodějem Leem Hafte. Také potkal Démonického draka Älfakyna poblíž Helgrindu se kterým se spřátelil. Poté cestoval do Carvahallu kde s jednou stínkou zmasakroval hospodu. Seznámil se s elfkou Nariou u jezera Drass-leona. Spřátelil se s Ra'zakem Akh'medem Al-osnamem se kterým se potkal v Therinsfordu, později se spolu setkali čirou náhodou v poušti. Jednoho dne cestoval na útes kde se setkal s neznámou elfkou a právě tam nastal osudoví zlom v jeho osobnosti, duchové konečně naplno ovládli jeho duši a zcela zničili jeho dřívější já. Po této události se rozhodl přidat ke Galbatorixovi.

 

 

 

 

Rodina: Matka zemřela po porodu a otce zabil. 

 

Schopnosti: Schopnosti klasického stína.

 

Majetek: MečKůň ArtoSedlové brašnySedloPřívěsekVestaTunikaRudý plášťNátepníkyJezdecké boty

  


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše