TOPlist

Artash

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 07.09.2012 15:34:55 FB



Artash

 

 

Jméno: Artash(dříve Artí)

Datum narození: Přibližně roku 3100

Rasa: stín

Věk: okolo 150

Titul: Temný jezdec

Pohlaví: muž

 

Vzhled: Artí mněl modré oči a blonďaté vlasy. Byl vysoký mněřil 175 cm a vážil 

okolo 60kg. Nejraději nosil černé kalhoty a bíle triko přes nejž nosil černou vestu.

Jenže když se promněnil. Celé tělo mu ze šednulo a zvrasčilo oči se mu zalily krví a vlasy mu zčernaly. Začal nosit dlouhý černý hábit s kápí, ktérá mu zakrývala celý obličej. Pod ní kroužkovou zbroj a meč. A zrodil se stín Artash

 

Osobnost: Před dávnými časy byl Artí vynalézavý a šikovný kluk, jenž se odmalička zajímal o magii.Chtěl porozumnět všem jejím stránkám. Jeho snem bylo, že se stane největším mágem celé Alagasie. Rád vždicky, když mněl čas, si sednul pod svůj oblíbený strom a meditoval. Občas jako malého ho otec učil zácháze s mečem.

 

Historie: Artí se narodil v Carvahallu v  rodině Chudého sedláka. Jeho otec Kevin si přál aby Artí po něm převzal statek. Když bylo Artímu pět let zemřela mu matka, od té doby pomáhal otcovi na statku. Když mu bylo 9 let začal se zajímat o magiji, čím mu bylo více let tím víc se začínal zajímat o magiji. Ve svých 17 letech řekl otci že by chtěl odejít do Uru baenu, jenže otec mu to nedovolil tak se jedné noci vyplížil z domu s mečem a zamířil do Uru beanu. Cestou narazil na mága. Stal se jeho učedníkem a učil se všem druhum magie, jenže chtěl víc a víc. Ve svích 20 letech zabil svého učitele a vrátil se na rodný statek kde zabil svého otce a v tu chvíli se promněnil ve stín, duše jeho odce přebývá v jeho meči proto mu začal říkat marazivý smutek. Sehnal si koně a putuje po Alagesii.

 

Kontakty: Skipe=lukiem2

                  E-mai=acamsakul@seznam.cz

 

Rodina: Otec  Kevin

             

Majetek: kuň Temný nositel,meč mrazivý smutek,Hábit s kápí,kroužková zbroj,helma boty rukavice všechno kované mněch svoudou a druhy mněch s jedem.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše