TOPlist

DD - Virianth

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 05.09.2012 19:36:34 FB



Virianth Branth

 

Jméno: Virianth Branth, nebrání se jakémukoliv zkracování jejího jména či vymýšlení jakýkoliv přezdívek, pokud nejsou jakkoliv urážlivé.

Druh: Spektrální dračice
Datum narození: 4.9.
Věk: Dospělec

Podoba:  Na první pohled vypadá Anth velice křehce, jako poupě, které musí být chráněno než vykvete, a tento pocit často vyvolává ve svém okolí, i přesto, že je patrné, že z ní vyroste velká dračice. Má velice jemné rysy a harmonickou stavbu těla, ale doopravdy není tak křehká, jak vypadá. Je velmi štíhlá, s protáhlým labutím krkem a dlouhýma nohama, není však jen kost a kůže, má lehce vyrýsované svalstvo, takže nebude patřit k nejslabším jedincům, ale v boji tělo na tělo by neobstála. Kdyby k němu přece jen došlo, využila by svou obratnost ve vzduchu a protivníka unavila nálety a promyšlenou taktikou. Dlouhá, znatelněji tvarovaná a od malička velice silná křídla jí umožňují létání již od počátku a dělají z ní vynikající akrobatku, které se málokterý drak vyrovná. Když poletí, bude to jako dokonalý tanec, navíc létání bude přímo zbožňovat. Bude vidět, jakou vášeň do toho vkládá, v tomto bude naprosto jedinečná. Její vzhled je velice impozantní a mezi draky navýsost exotický, hlavně zbarvením. Dokonale hladké šupiny jsou na většině těla světlounce modré. Od začátku ocasu až ke konci ocasu se jí táhne tmavě fialoví pruh, který na konci jde jako by do ztracena. Její oči nesou světloulince modrou barvu. Co však zaslouží největší pozornost jsou její křídla. Blána na nich není průhledná, jak je tomu u většiny draků. Barevně se na ní různě mísí dominantní barvy dračice, světle růžová, tmavě fialová a světle modrá, tyto barvy na křídlech vytváří různé ornamenty. Na hlavě má dohromady čtyři ostny, které jsou propojené růžovo-modrou barvu. Její celé tělo jakoby září/třpytí se. Nejlépe si toho všimnete když na ní dopadají sluneční paprsky, ale i ve tmě jsou třpytící se šupiny dosti nápadné. Celkově oplývá velice okouzlujícím zevnějškem a exotickou krásou a přitahuje pozornost svého okolí.

 

Povaha:  Co se povahy týká, pro okolí bude těžké zjistit, jak si u ní stojí. Může se tvářit navenek mile, a mohou to potvrzovat i její slova, ale uvnitř si nemusí myslet nic hezkého. Její jednání i úkony jsou v nadmíru precizní. Vždy je všude včas, opoždění nesnáší ani u jiných. Všechno, co dělá prostě má svůj řád. Téměř nikdy nejedná bez rozmyslu. I při létání dává pozor na každé mávnutí křídel nebo poryv větru. Snaží se předvídat situaci, ať už se jedná o dopad jejích slov nebo činů nebo jen nečekanou změnu podmínek, která by jí mohla zhatit nějakou naplánovanou událost. Při řešení problému se bude pokoušet najít jinou cestu, než navrhují ostatní, jen aby dokázala, že to jde i jinak. Prostě bude hledat ten „svůj“ způsob. Nikdy jí nebude chybět dostatek důvtipu. Vystupuje vskutku galantně, jako dráče však nijak zvlášť. To bude ráda pokoušet ostatní a snažit se každou chvíli vyvést nějakou lumpárnu a následně se tvářit jako dokonale čestné stvoření, které s tou věci nemělo společnou ani špičku ocasu. V pubertě pěkně zdivočela, téměř z ničeho nic. Bylo velmi, velmi obtížné udržet jí na uzdě.
Jedno jí však provází celým životem. Neskonalá hrdost. Není neobvyklé, že se na ostatní dívá z patra nebo že se nebaví s někým, kdo se jí zdá pod její úroveň. Přátele si však bude vybírat velmi opatrně, ne každému ve svém okolí bude důvěřovat. Někdy bude podezřívavá, když si bude myslet, že máte co skrývat nebo se jí na vás prostě nebude něco pozdávat. Ať už špatně střižený knír nebo oděv, který již dávno vyšel z módy. Miluje pocit nebezpečí, adrenalin v krvi.
Jednou z věcí, na kterou vám nikdy neřekne ne, jsou výzvy jakéhokoli typu. Že je něco nemožné? To jistě, ona vám ukáže, že možné je vše, v takových situacích jako by ztratila hlavu. Ovšem prohrávat bude skutečně jen nerada. Z každé situace se bude snažit vytěžit co nejvíc a pokud z toho vyjde jako vítěz, tím líp.

 

Historie: Virianth se narodila jako každé dráče. Vylíhla se z většího vejce s hladkou, barevnou skořápkou. Už od mala byla velmi hravá a zvídavá. Svých rodičů se ptala na každou věc, která pro ní byla něčím zajímavá. Ovšem hned jak jí to přestalo zajímat, nechtěla o dané věci nic slyšet.
Mezi ostatními dráčaty byla docela oblíbená, protože znala odpovědi na mnoho otázek díky její zvídavé povaze takže ostatním ráda pomáhala či jim nějak radila. Nebyla z těch co zažili nějakou tragédii. Ba naopak, ona si přímo užívala života a byla pyšná na to, že má své rodiče a mnoho dračích kamarádů, a proto když se musela od rodičů odloučit, protože už byla dost veliká na to, aby se o sebe postarala sama, byla nešťastná. Přímo strádala, protože na ně byla zvyklá, na jejich hlasy, přítomnost a teď měla být sama. Tedy, sama do té doby dokud si nenajde dračího partnera, který už s ní bude do té doby, dokoud oba nezemřou.
 Ona si ho, ale nemohla na jít. Ne, že by nechtěla, ale ten "pravý" pořád nepřicházel, a tak se rozhodla, že si ho najde sama. Začala totiž pochybovat, že se hned objeví u ní. To si doopravdy nemyslela. Několik dní na to co se rozhodla odletět pryč doopravdy odletěla, předtím se, ale rozloučila ještě s rodiči se kterými se občas setkávala.
Jako první se rozhodla prozkoumat elfské lesy o kterých jí vyprávěla jedna dračí kamarádka. Nemohla říci, že s ejí tam nelíbilo. V lesích jí pěkně přivítali, ale ona se tam cítila nesvá. Zvláště proto že tam na ní bylo až moc elfů. Nebyla zvyklá na tolik mluvích-dvounohých-stvoření, a proto po několika týdechne zas odletěla dále, aby prozkoumala další kus Alagaësie. Tentokrát zavítala do Surdy kde potkala Nasuadu. Nějakou dobu trvalo než si Anth zvykla na tolik dvounohých, ale nakonec se tak stalo a ona si na Nasuadu velmi zvykla, a proto se rozhodla jí být velmi na blízku a tak tam zůstala. Když se Nas přemístila do Beorských hor, zůstala dračice ještě nějakou dobu v Surdě, protože chtěla na tu spoustu dvounohých dávat pozor. Nakonec se, ale rozhodla opět vyhledat Nasuadu, a proto ze Surdy odeletěla.
 

Rodina: Matka Hath, otec Ramoth a posledí člen rodiny je Nasuada se kterou se setkala v Surdě.

 

Majetek: Jakožto drak nevlastní moc věcí. Za zmínku, ale stojí několik barevných šupin. Brnění, které jí vyrobili Vardenové. Sedlo, které jí též vyrobili Vardenové, ona ho ovšem nepoužívá, protože nemá koho by vzala nahoru. Brnění i sedlo jsou v barvách jejích šupin.

Schopnosti: Virianth umí skvěle používat dračí magii. V tom se jí vyrovná jen málo draků. Co jí jde, ale také velmi dobře je let. Ve vzduchu může být dlouhou dobu a jen tak se neunaví. Vyniká i v akrobacii, různé kousky jí nedělají vůbec žádné potíže. Unese dokonce i jednoho až tři lidi, ale více ne. Přítěž jí dělá totiž potíže. Ovšem, svým letem se nevyrovná Nebeským drakům, ale je také velmi dobrá. Oheň může chrlit dlouhou dobu. Ten má barvu stejnou jako její šupiny. Ovšem není zas tak horký. Nedokáže nic uškvařit, ale nevadí jí to. Vynahrazuje si to totiž dračí magií a letem.
Díky tomu, že není obyčejný drak, ale mentální vidí aury. Pokud chce vědět jak se daný člověk zrovna cítí, musí se na něho více zaměřit. Díky tomu ho uvidí takto. Také dokáže posílat do myslí lidem halucinace. Vypadá to asi takto. Když se na to hodně zaměří vypadá halucinace takto.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše