TOPlist

Xaltarius

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.08.2012 14:19:41 FB



Xaltarius

 

 

 

Jméno: Xaltarius(dříve Xaltar)

Datum narození: přibližně roku 2953

Rasa: stín

Věk: okolo 300 let

Titul: Zabiják v kápi

Pohlaví: muž

 

Vzhled:

  Xaltar měl tmavě hnědé až tmavé vlasy a modré oči. Byl vysoký, měřil přibližně 195 cm a vážil okolo 85 kg. Jeho oblíbené oblečení byly černé sváteční kalhoty, bílá košile a přes ní černá vesta bez knoflíků s náprsní kapsou do které si dával deník.

  Jenže po proměně se začal Xaltar měnit v pravý stín. Zšednul mu obličej, ruce a nohy. Na rukách mu velmi vystouply žíly. Začal nosit dlouhý černý hábit s kapucí a pod ní lehkou výzbroj a meč. Zešedivěly mu také konečky vlasů a zrudly oči. A naposled se mu také zašpičatěly zuby. A tak se zrodil temný a mocný stín Xaltarius.

 

Osobnost:

  Před dávnými časy byl Xaltar velmi temperamentní a cílevědomý mladík, který se chtěl stát panovníkem celé Alagaesie, uchvátili ho kouzla a druidové. Měl velmi štěstí v různých karetních i hazardních hrách (proto se asi nikdy nezamiloval). Měl velké nadšení do života a byl velmi zručný a silný, ale nebyl příliš čistotný a nedbal příliš na hygienu. Už jako malého chlapce ho otec cvičil s mečem, proto měl velmi silné paže a rychlé reflexy.

 

Historie:

  Xaltar se narodil v Teirmu do bohaté rybářské rodiny. Jeho otec Hurdom byl velmi bohatý a  měl spoustu rybářských lodí s kterými vyplouval jak na moře tak na řeku Toark. Xaltar měl ještě bratra Sakula (matka mu zemřela při porodu). Jeho otec ho neustále učil bojovat s mečem, ale nikdy neřekl Xaltarovi proč. Když bylo Xaltarovi sedmnáct let měl převzat otcovu "firmu", protože Sakul odešel do Galbatorixovích služeb. Xaltar se však vzbouřil a utekl z domova. Ale jěště před tím si doma nabral všechny věci které potřeboval. Chvíli putoval po řece Toark a následně okolo jezera Leona, až došel do Dras-Leony. Tam potkal čarodějě Roxara. Ten si ho vzal k sobě a začal ho učit všemu možnému. Xaltar však chtěl víc a víc. A tak začal přivolávat duchy, ale ti ho přemohli a stal se z něj stín.

  Xaltarius následně zabil Roxara a odešel zpátky do Teirmu vyřídit si účty se všemi, co mu kdy něco udělali. Když to vyřídil tak si koupil koně a teď putuje po Alagaesii.

 

Kontakt: Skype=xaltar-01

               E-mail=Xaltarius@seznam.cz

 

Rodina: Otec Hurdom a bratr Sakul.

 

Majetek: Kůň Nositel smrti, meč, Hábit s kápí, kroužková zbroj a pod ní hedvábná látka (díky ní se snadněji vyndavají šípy), ocelová helma, specialní silný ocelový plát ze všech stran srdce proti zabití šípem, pevné kožené boty a rukavice, kompletní výzbroj pro koně, měch s jedem.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše