TOPlist

Aini

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 14.08.2012 10:18:27 FB



Aini Lótu

 

 

Jméno: Nejvíce zaslechnete jméno Aini a díky slabé květinové vůni, která se za ní nese, si vysloužila přízvisko Lóta (květina)

Druh: Kočkodlak
Datum narození: 14.8.
Věk: Nejspíše okolo sta let

 

Podoba: Aini je o trošku většího vzrůstu než ostatní kočkodlaci, avšak stále je na lidská měřítka menší a i na měřítka své rasy je drobná. Je štíhlé, lehce opálené postavy s občasnými svaly, hlavně na rukou. Na jejím útlém obličeji vás prve zaujmou větší plné rty a, nad rovným nosem, šedé kočičí oči. Když se tato kočkodlačí dívka usměje neupoutají vás jen dolíčky na jejích tvářích, ale i špičaté kočičí zuby. Své dlouhé tmavě zrzavé vlasy má permanentně vyčesané do koňského ohonu, ze kterého uniká jen pár postranních pramenů, které rámují její téměř nepostřehnutelně pihatý obličejík.

 

Aini je velmi náladová a je výbušné povahy. Je docela vtipné, že když ji naštvete, její obličej zabere barvu rajského jablka, ale když se něco takového stane, raději utíkejte co nejdál – věřte nebo ne, ale rozčilený kočkodlak, zvláště tento, je mnohem horší než rozčilený Galbatorix. Avšak přes její výbušnost je to vcelku milá dívka, která bývá upřímná, skromná a přátelská. Moc ráda se směje a je vtipná.

 

Tato nebezpečná kočkodlačice se obléká všelijak, ale nejčastěji ji můžete zahlédnout ve tvrdé kožené vestě, která je u krku vykládaná maličkými diamanty. Dále nosí upnuté  kalhoty z tmavě hnědé kůže s o něco tmavšími koženými chrániči na kolenou, které jsou ke kalhotám přišité. Těsně pod chrániči kolen se tyčí vysoké kožené boty s tvrdou podrážkou a řemenem na pravé botě, kde má připnutou vrhací dýku. U pasu má kožený opasek s bronzovými vzory, na kterém má připnutou velikou dýku se zahnutou čepelí, která je jen o málo menší než jednoruční meč, pár menších dýk, měšec s penězi a tři váčky s nějakými potřebnými věcmi (mapami,…), protože ruksaky nesnáší.

 

Historie: Jako každý jiný této rasy i Aini má spletitou a dlouhou historii, ze které zapomněla jen části svého dětství… Pamatuje si jen matné záblesky své historie…

 

-pamatuje si, že v útlém věku utekla z domova, ale po pár týdnech strávených v divočině se vrátila zpět

-matně se jí vybavuje jak se učila zacházet s dýkami, jak se učila poznávat byliny, perfektně ovládat proměnu v kočku, zásady bojů, aj…

 

Více si toho z mládí nepamatuje. Její paměť sahá jen do doby, kdy se Galbatorix ujal trůnu. Křivopřísežníci vyplenili její rodnou vesnici a ona spolu se svou sestrou v zavinovačkách utekla pryč, ale Křivopřísežníci ji dohnali. Avšak než ji chtěli zabít, si s ní chtěli i pohrát. Chtěli ji využít. Ovládli jí mysl, až se z toho zbláznila a zhypnotizována řečmi těch zrádců vrazila své malé sestřičce dýku do srdce. Jakmile utichl pláč dítěte, vzpamatovala se. Pohled na dýku ve své ruce a na mrtvou sestru ji vyděsil a naštval zároveň. V záchvatu vzteku se proměnila na svou kočičí podobu a roztrhala jednomu z Křivopřísežníků hrdlo. Ostatní rychle a zbaběle odletěli na svých dracích, ale Aini si pamatovala jejich pach a byla rozhodnuta se pomstít… A jak ji naštvalo, když zjistila, že je někdo zabil před ní. Zvlášť jí vadilo, že Dračí Jezdec Brom zabil Morzana, toho si chtěla obzvlášť vychutnat. Avšak nakonec se s tím smířila a byla vlastně i ráda, že jsou mrtví.
Dlouze prohledávala každý kout Alagaësie a zaznamenávala si ho do mapy, kterou si kreslila po celý život. Zaznamenává si tam všechno -> od velkých měst až po spáleniště vesnic z dob válek, od velkých jezer po maličké studánky v poušti Hadarak. Zkrátka má na mapě zaznamenaný každý detail. Když si byla jistá, že je mapa dokonalá, odcestovala do lesů Du Weldenvarden, kde začala lenit a honit myši… Teď si jen tak pokojně lenoší na polštářku na terase svého domku a vyvaluje své chlupaté kočičí břicho na sluníčko.

 

Schopnosti: Aini možná neumí kouzlit (možná by svedla malinkatou jiskřičku a zapálení táboráku...), ale trhat, škrábat a kousat umí. A dýky na svém pasu nemá jen tak pro okrasu – i s nimi něco svede. Avšak mezi její nevypilovanější schopnosti patří hon na myši a každodenní otravování a žádání o drbání na břiše.


Rodina: Nikdo jí nezůstal…
Majetek: Spoustu váčků a dýk, svoji mapu a malou truhličku se „suvenýry“ z různých končin Alagaesie


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše