TOPlist

Orrin Aerthí I.

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 08.08.2012 16:51:44 FB



Orrin Aerthí

 

 

Jméno: Orrin

Příjmení: Aerthí

D.Narození: Někdy kolem září

Věk: Kolem 23

 

Podoba: Je vysoký, hubený ale svalnatý král s výrazným nosem a dlouhýma černýma vlasama. Skoro vždycky má na sobě Surdskou korunu. V boji má na sobě zlaté brnění, modrou tunikou a modrým pláštěm. Také má zlatou helmu s modrým kohoutem a svůj jedenapulruční meč. Když není boj tak nosí oděv hodný panovníka: zlatou tuniku, červený plášť a zlaté kalhoty, u pasu mu visí meč a dýka, samozřejmě korunu.

 

Vlastnosti a záliby: I když je geniální, je taky naivní a nedbalý vládce se sklony prosazovat si své a vidět vše černě. Nic jiného než jeho experimenty a správa říše ho nezajímá. Je ovšem skvělý bojovník a výborný stratég. Bohužel po vstupu do války se u něho rozšířil alkohol i když ne zas v drastickém množství. Rád experimentuje. Jeho vědecké objevy jsou: objevení vakua a vynález rťuťového tlakoměru. Také rád válčí a pije víno.

 

Vztah k Vardenům a válce: I když jsou dobří přátelé s Nasuadou oba jsou si drasticky odlišní ve stylu vedení. 

Ze začátku Orrin odmítl jakýkoliv vztah k Vardenům a chtěl zůstat bez jakéhokoliv konfliktu. Ale po bitvě ve Farthen Dur nechal Vardeny přejít do Surdy. I poté, co připustil, že je válka nezbytná měl hodně problémů s "neválečnou" šlechtou, aby s ním táhla do boje. Schromáždil více jak 3000 vycvičených válečníků a z toho 500 tvoří jeho soukromá jízda.

 

Historie: Orrin vyrůstal jako jedináček a přímý potomek královského trůnu Surdy. Byl tolik vytouženým synem krále Larkina a Lady Mareldy z Langfeld. Jeho dětství nebylo ničim zvláštním poznamenáno. Učil se bojovat, experimentovat a jezdit na koni. Krátce po skončení výcviku si zajel Orrin se svou menší družinou čítající tehdy kolem 10 jezdců k jezeru Tudosten na lov. Jenže v lese narazili na skupinu Urgalů. Samozřejmě se nechtěli rvát, ale urgalove je prostě vyzvali. Byl to drtivý útok. Jezdci byli rozprášeni a Orrin jen tak tak unikl. Od té doby nesnáší Urgaly. Jakmile mu bylo 17 let, jeho otec zemřel a byl nucen převzít trůn. Byl (a je) ovšem nezkušený a tak má kolem sebe hodně rádců. Přestože ho rodiče nutily do sňatku zatím se neoženil. Poté udržoval zemi v bohatsví a blahobytu. Galbatorix Surdu nechal, protože ji nepovažoval za hrozbu za čož byl Orrin rád. Nechtěl jít proti Galbatorixovi, protože by ho rozdrtil. Bohužel okolnosti vedly tomu, že se nechal přemluvit a táhl s Vardeny proti králi.

 

Kontakt: viz. Veurinth

Rodina: Sestry- Laufina, Glories, Madma, matka Marelda

Majetek: Země Surda (:D ), Výzkumné nářadí, Jedenapůlruční meč, zlaté brnění, panovnické oblečení (má jich mnoho), bílý hřebec Urfin


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše