TOPlist

Nonthaniel

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 01.08.2012 14:04:06 FB



Nonthaniel

 

 

Jméno: Nonthaniël

Druh: Elf

D. Narození: 9. 11. 3155

Věk: 109

 

Podoba: Dlouhé blond vlasy, které jsou u elfů neobvyklé, doplňující se s modrou barvou očí. Na zašpičatělých uších nosí dvě naušnice. Výškově se řadí mezi středně velké elfy. V důsledku velmi náročného tréninku má vypracované svaly, odolnou mysl. Nejraději chodí ve své zbroji: Prsní brnění, holenní brnění, zápěstní brnění. Také nosí dlouhý plášť, dvě dýky a meč. Okamžitě si všimnete modrých pruhů, které se mu táhnou od čela, přes oči až k puse. Toto není obyčejná barva, nedá se smýt. (více obrázek)

 

Historie: Nonthaniel se narodil Eowë a Nathaliënovi Eowë. Eowë pracovala jako vyslankyně královny Islanzadí. Tuto práci získala krátce poté, co královna Islanzadí získala trůn. Jako vyslankyně hodně cestovala. Navštívila trpaslíky v jejich tajemných Beorech, lidi, kteří žijí pod krutou nadvládou Galbatorixe, urgaly (jenom okrajově) kde jen tak tak přežila.
Poté se nachvíli vrátila do Ellesméry a seznámila se s Nathaliënem. Po zhruba roční známosti se jim narodil syn. Pojmenovali ho s nápadnou podobností na otce Nonthaniël. Krátce poté musela Eowë zase odjet. Kvůli syna ale odstoupila z funkce a přenechala toto místo budoucí Arye (zatím není narozená). Nyní se živí jako švadlenka. Nathaliën pracuje jako cvičitel šermířství. Učí mladé elfy techniky boje s mečem a dýkou. Bojoval ve válkách proti Galbatorixovi a utrpěl zranění - přišel o ruku. Proto již nemohl bojovat a stáhl se do Ellesméry, kde přijal nabídku stát se mistrem šermířství. Od té doby žije pokojný život, ve kterém se mu stala pouze jedna věc. Potkal Eowë. Začali se navštěvovat... a zamilovali se do sebe. (více info u Eowë). Nyní žijou s Eowë v Ellesméře.

Nonthaniël nepracuje. Elfové (hlavně mladí) nemají ve zvyku pracovat. Nonthaniël se potuluje v lese a naslouchá hlasům zvěře. Také se zvěří rád nechává obklopovat. Když se mu zrovna do přírody nechce, tak rád chodí na cvičiště, kde se pod dohledem svého otce pilně cvičí v boji. Nejraději používá dýky.

Jinak se mu v životě zatím nic zvláštního nestalo... snad se to stane nyní.

Doufá, že se z něho stane dračí jezdec. Odmalička měl rád příbehy o tom, jak kdysi obývali tento svět.

 

Kontakt: skype: ondrass772, email: simecek.ondra@gmail.com

Rodina: Eowë, Nanthaniël (o žádných dalších příbuzných neví)

Majetek: Brnění z černé oceli, píšťalka, smaragdově zelený kámen.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše