TOPlist

Armilien

Začátečník 1932 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 02.08.2012 14:01:11 FB



Armilien 

 

 

Jméno postavy: Armilien de Rurze

Druh: Stín

Datum narození: 31.12. 3 245

Věk: není možné přesně určit, jelikož smrt nastala velmi záhy po překročení 20 let věku (viz historie postavy) a od té doby svůj věk nepočítá

 

Vzhled: Dlouhé černé vlasy splývají pospolu se zářivě modrými prameny po hubené středně vysoké postavě ženy (tím chci říci, že vlasy mají modro-černou barvu). Ženské rysy jsou patrné velmi dobře i přes nízký věk a působí velice křehce a jemně. Veškerý tento dojem však mizí ve chvíli pohledu do obličeje. Modré rty stvořené z malých šupinek, zářivě modré oči s děsivou temnou výzvou a fleky pod očima - tohle všechno vám ukáže, že to není ani půvabný elf ani normální lidský tvor. Pokožka je bílá s ledově modrým nádechem. A zuby? Sic bílé jako sníh, ale ostré jako břitvy a podobné šelmám...

Na rtech neuvidíte úsměv upřímný, jen jakési pošklebování s kyselým nádechem a ironickým podtextem. Oči vás budou častovat jen těmi temnými vražednými pohledy a nikdy v nich nenajdete stopy po emocích - tak beztvaré jsou. Při vystupování najdete jasné známky chladného odstupu a palčivé bolesti. Naopak hlas má velice vábivý, ale na konci vět je vždy doplněn naprosto chladným ostnem, který se zabodne do srdce a nutí se dívat. Syčí, nemluví hlasitě a hlas je zastřen jakousi temnou a neprůstupnou clonou. 

Oblečení poměrně skrovné, ale přeci jen skvěle slouží svému účelu. Pokaždé ji najdete s kapucí přes hlavu. Kapucí v modré barvě, které pod krkem vyúsťuje ve stejně barevný plášť, který halí zbytky těla do neúprosné mlhy. Okolo nohou víří jakási černá hmota, která svojí konzistencí připomíná páru - neubližuje, ale na kráse stínu určitě nepřidává. Pod tím pláštěm, který stejně skoro nikdy nesundává, najdete bílo-modré šaty bez jakýchkoliv ozdob, prostě jen obyčejný kus látky vydávající prapodivnou záři.

Na nohou navlečené cosi, co stejně přes temnou mlhu není vidět a okolo pasu další cosi, co drží nádherně zdobenou kudlu s příslibem smrti a vyrytým jakýmsi textem, co stejně nikdo nepřečte. Dodejte si k tomu prapodivný útvar na krku, co visí na jakési stříbrné nitce a zakončen je srpkem měsíce a máte tu jeden stín.

 

Historie: Psalo se datum, které ukončovalo další rok a začínalo novou etapu v životě všech obyvatel malého odlehlého městečka. Právě v tuto chladnou a sněžnou noc přišli porodní bolesti i na manželku jednoho z mocných kouzelníků. Muž stál opodál a posmutněle sledoval ten výjev smrti a zrození. Neuvěřitelná bolest čišela z toho ochablého těla jeho manželky a tu bolest způsobovala jakási daň - jeho dcera. Už odbila půlnoc, kdy se hruď ženy zvedla naposledy a ona odešla do věčných lovišť...

Tímto začíná život naprosto nepodstatného tvora pro další dějství. Vyrůstala jen s otcem a náhradní matkou, kterou našla v chudičké vdově. Život se podobal pohádce, protože netušila, co se děje za hradbami toho obrovského hradu, kde sídlila. S otcem se nevídala - nevěděla, zda si ji vůbec přeje vidět po tom, co zabila svou vlastní matku při porodu. Tak rostla, sílila a vlastně byla skoro úplně obyčejná, jen samotářka. Nikdy se nesměla podívat za hradby temného sídla a nesměla se ani stýkat s kýmkoliv, kdo by projevil o její osobu zájem.

Rok s rokem se sešel a dívka slavila své dvacáté narozeniny. Dokonce se jí podařilo donutit i otce k velké oslavě, která ale měla tragické následky... Nůž projel bělostnou hrudí dívky a navždy ji poslal tam, kam její matka zamířila po jejím porodu. Nebylo to ale tak lehké, jak by se zdálo, protože kletba tajemného hradu zajistila to, že její duše začala bloudit po hradě. Otec se dal na černou magii, tudíž i ona se stala jedním z jeho poslušných otroků, tedy až do chvíle, kdy její moc začala zdaleka tu otcovu přesahovat...

Nikdo nepočítal, jak dlouho to trvalo, ale místo ducha tam stál stín, mocný a nebezpečný stín s jediným posláním - ubližovat.

Cesta ji zavedla do místa mocného, do místa, kde sídlí spousta ras. Její cíle nejsou žádné, protože každý se rozplyne v oné tajemné mlze. Chodící duše doufá, že možná jednou najde místo, kam bude patřit, ačkoliv doufání je to marné... 

Smysl pro humor nemá a reakce jsou chladné, beztvaré a ironické. Neublíží vám, ale snaží se provokovat k útoku - má dost sil na to, aby vám zakroutila krkem a ani se u toho nezapotila. Černá magie jí není cizí a boj s mečem též ne. Na provokace reaguje chladným ohněm a je stejně nebezpečná i při spánku. Slabá místa má, ale nedává je najevo. Není společenská, ale pokud se někomu přes to všechno podaří dostat do jejího mrtvého srdce, tak si může zajistit spojence, který ho jen tak neopustí a může v ní najít opravdu skvělého přítele. Má srdce, má city, ale naukazuje to - toho se držte.

 

Kontakt: 

skype - arabek1998

e-mail - lea.pavlovicova@seznam.cz

icq - 596713755

Pokud si mě chcete kdekoliv přidat, tak prosím napište, kdo jste a odkud jste. :)) Já to dohledávat nebudu.

 

Rodina:

Otec - vztah nikdy nebyl příliš hezký, obviňoval ji ze smrti matky a později zabil ze stesku po té ženě, které dal srdce - osudová žena. Nyní již ale není, stal se první obětí.

Matka - zemřela téměř okamžitě po porodu, ale na malé dítě se opravdu těšila. Dívka si k ní nedokázala vytvořit vztah, ale matka stále hlídá, ačkoliv není již mezi živými. Otcovi vraždu neumí odpustit.

Ostatní příbuzní nejsou známí, nejsou k dohledání, nebo prostě nejsou. 

 

Majetek: oblečení, přívěsek


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše