TOPlist

Lovtvord

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 20.06.2012 20:42:19 FB



Lovtvord Rhünin

 

 

Jméno: Lovtvord Rhünin

Věk: něco málo přes 200

Datum narození: Den kdy nebe spadlo na zem

Rasa: Elf

 

Podoba: Lovtvord má Tmavě zbarvenu kůži jako důsledek nevydařeného kouzla a žlutě svítivé oči. Na celém těle je vidět spousta obrovskýh svalů, hlavní důkaz toho že jeho život není úplně jednoduchý spíše naopak. Jeho žíly jsou jak jste si všimli poněkud ... zvýrazněny. To je důsledek toho že doma byl často bit a proto je také tak napjatý. Určitě jste sivšimli že má opravdu veliké uši, okolo 25 centimetrů. A ani u nerostou přímo nahoru, spíše do stran proto je ta velikost ještě více vidět. Obočí je také teměř 15 centimetrů dlouhé a sepjaté do velikého trojůhelníku.

 

Historie: Určitě jste si všimli že jsem psal že byl Lovtvord doma často bit, ale jakto? Elfové si svých dětí nesmírně váží, to by nikdy neudělali. Skutečnost je taková že byl vychován na Galbatorixově dvoře. Dostalu se mu tam skvělého vzdlání v oboru magie a boje s mečem, holí a lukem. Když mu bylo 120 stal se dospělím Elfem a galbatorix ho málem přinutil přísahat mu věrnost ve starověkém jazyce. Díkybohu jeden z Galbatorixových stráží byl vardenský zvěd tak se vrhl na galbatorixe a vykřikl na Lovtvorda: ,,Uteč! radši já než ty!!'' Lovtvordovi se moc nechtělo nechat tam člověka který mu zachránil život zemřít Galbatorixovou rukou, ale chápal že to jinak nejde tak použíl kouzlo aby se nezranil při skoku a skočil z okna. Bohužel Kouzlo bylo špatně formulováno tak ho ochránilo jen natolik aby mohl stěží běžet. Na poslední chvíli vyběhl z brány a vykřikl zaklínadlo které ho mělo prměnit ve vlka. Ale zase se něco nepovedlo a od té doby vypadá takhle. Za 2 týdny běhu dorazil do Ellesméry kde se až doted' vyučuje magii aby se mu už nestali chyby které udělal při útěku z Galbatorixova Dvoru.

 

Hlavní výprava: Když se v Nädindelu chystal meditovat tak jeho pozornost upoutal mladý půlelf jménem Bran. začali si povídat a Lovtvord zjistil že mu je teprve jedenáct a žije v jeskyni s přítelem jeho matky a dračím párem který má vejce. Po chvíli ho Bran rozčílil tím že se mu vloudil do myšlenek a Lovtvord se musel krotit aby Brana nezbil do němoty. Poté se však zase uklidnil a vyprávěl Branovi svůj příběh (viz. historie) a Bran mu zase na oplátku prozradil část svého. Poté se to všechno nějak semlelo a za chvíli byl Bran Lovtvordovým učněm. Až e přesvědčil že mu může věřit tak mu prozradil že se chystá zaůtočit na Galbatorixe a nabídl mu že ho bude osm let učit a poté Bran zaůtočí po Lovtvordovu boku. Bran nabídku přijal a odjeli do Cerisu kde si nakoupili zásoby a poté prošli městem Buragh kde ho Lovtvord opět neco přiučil. Teď jsou v Aberonu kde chtějí vyhledat pomoc Vardenů.

 

 

Kontakt: zkuste se zeptat

Rodina: žádná o které by věděl

Majetek: náhrdelník jediná vzpomínka na matku, Hůl s magickou mocí takovou že z dostí energie by s její pomocí zvedl skálu, diamant do kterého od svých 120 let střádá energii


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše