TOPlist

DD - Abynana

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 21.06.2012 15:40:33 FB



Abynana Neku

 

 

Jméno: Abynana ( čti Abajnana) Neku

Druh: drak

Pohlaví: samice

Datum narození: Neznámé

Věk: Neznámý

 

Podoba: Překrásná zelená dračice, její šupiny mají barvu jarní trávy a na světle zeleně světélkují. Budí většinou strach, obdiv a úctu. Většinou však vůbec nebývá agrasivní, naopak je velmi miá a tolerantní i když ze začátku trochu bázlivá. Její oči mají zlatavou barvu a nic jim neunikne, dokáže se plně vcítit do jakéhokoliv tvora a tlerovat jeho pocity. Je to krásná majestátn&´ zádumčivá a tajuplná dračice. Velmi ráda skotačí s jinými draky a prohání po lese zvěř, je to úžasná letkyně a protože je menšího vzrůstu tak je také velmi hbitá, zato není moc silná, ale co se psichyky týče, tak je velmi chitrá a chápavá. Také je velmi zvídavá a chce vždycky všechno vědět.

 

Hystorie: Narodila se v jeskyni ve dračích horách. Její matka byla překrásná zlatá dračice Mohina a otec safírový drak Hírenus. Učili ji lovit a vůbec všechno co by mněl správný drak umnět. Učila se rychle a ještě přitom stačila rodiče zlobit. Život jí plynul ve šťastných dnech plných her a povyražení, byla šťastná a nic jí nechybělo. Jednou však jejich jeskyni přepadli lovci draků. Její rodiče po nich chrlili obrovské ohnivé kotouče a některé moc opovážlivé dokonce nevědomky zašlápli. Ona se také snažila něco dělat, ale oheň ještě chrlit nedokázala a tak usoudila, že bude výhodnější schovat se za rodiče a počkat až ty vetřelce zažrnou. Byla ještě mládě, takže nemohla vědět, že jim tentokrát hrozí opravdové nebezpečí, lovců bylo stále víc a víc, rojili se kdoví odkaď, její rodiče si však ohrožení vědomi byli a snažili se za všech sil. Jaké bylo Abynanino překvapení, když jí rodiče řekli, ať se přichystá k letu. Všechno se seběhlo tak rychle, náhle před nimi její rodiče vybyli průchod, rychle vystartovali, ona v těsném závěsu za nimi. Už letěla, myslela si, že má vyhráno, do vzduch se přece nedostanou, náhle však na ní něco dopadlo, podlomilo jí to křídla a ona se skácela k zemi. Celá sebou třásla, ale minulo se to účinke, pouze se do toho ještě víc zamotala, tak to raději vzdala. Všude kolem sebe slyšela radostné skřeky a výkřiky na téma vrak chycený v síti. Jeden z těch lidiček k ní přistoupil, mel dlohé černé vlasi a ohizdný úšklebek na tváři.Kdybych tak uměla chrlit oheň, to už by je neměl. Pomyslela si naštvaně. Tan dlouhovlasí něco zamumlal. Náhle se jí začala klížit víčka a po chvíli usnula.

Když se probudila, radostně zjistila, že ta hloupá věc do které byla zamotaná zmizela, čeklo jí však zkamání když zjistila, že je pro změnu v kleci a na levé zadní noze má železný kroužek na řetězu, který vedl malo mezírkou v mřížích nekam pryč. Odněkud ze předu slyšela rozhovr na téma: Ty šupiny nám vydělaj majlant, kterému nerozumněla, snažila se vytrhnout ze řetězu, pokaždé když se do něj zapřela ucítila na noze palčivou bolest od vroubků, teré na něm byly přidělané, nakonec znepokojeně usnula.  Probudilo ji až zaskžípění něčeho kovového. Když otevřela oči uviděla, že brána od její klece se otevírá a před ní stál vysoý člověk se samími jivami a popáleninami po těle, v ruce držel něco, co vypadalojako obří oštěp. Ucítila strach, strach z toho oštěpu, bála se toho muže, snažila se utrhnout, cukala sebou nehleda na bolest, tahala jak jen mohla, připadal jí to jako věčnost přitom to bylo nanejvíš jen pár sekund, křup, konečně byla volná, rychle vystartovala do vzduchu, muž a ní ještě stačil hodit oštěp, aleminul. Zamířila k poušti Hadark, na noza měla stále ten kroužek, který ji tlačil na poraněnou nohu.

Na poušti narazila na velkého černého draka, zeptal se jí co tu pohledává a tak mu všechno řekla, pomohl jí odstranit ten kroužek z nohy a nabídl jí, že se stane jejím učitelem. Přijmula to a tak se začala učit, její mistr se jmenoval Midrhop.

Jednou jí Midrhop řek, že už ji nemá co učit a že se musí porozhlédnout po světě sama. Tak zamířila do lesů Du Welenvarden o kterých jí mistr vždy říkal, že stojí za to se tam podívat.

 

Schopnosti: Umí chrlit světle zelený oheň, létat, unese jednoho jezdce a je schopna páření. Umí se s kímkoliv dorozumívat pomocí myšlenek a má magickou moc, kterou však neřídí, ale která se vždy projeví sama.

 

Rodina: Matka Mohina, Otec Hírenus a také za rodinu považuje svého mistra Midrhopa

Důvod ukončení hry: Neaktivita


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše