TOPlist

Grimr Půltlapa I.

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 11.06.2012 15:38:47 FB



Grimr Půltlapa

 

 

 

Jméno: Grimr Půltlapa

Datum narození: věk není známý

 

Podoba: Velmi pronikavé červené oči zářící i v té nejčernější tmě. V lidské podobě má bílé vlasy Má viditelné lícní kosti a špičatou bradu. Jeho uši jsou trochu do špičky, což je u kočkodlaků trochu zvláštní. Má průměrně vysoký krk. Jeho ramena jsou zasazena trochu níž, což mu dodává trochu mystický vzhled ale jinak má ruce dlouhé, velmi bystré s neobyčejnými reflexy. Jeho tělo je trochu protáhlé a bystré. Nosí černé oblečení, kabát a spodek dlouhé černé kalhoty. Nosí opasek s 5 diamanty. Je spíše samotář s jinak docela milou povahou. Nerad prozrazuje věci týkající se jeho osoby, je tak trochu tajnůstkář. Stejně tak musí každý uznat že je vysoce všímavý a umí používat mozek. Grimr Půltlapa je velmi zdatný kouzelník, čímž se moc veřejně nechlubí, kdyby bylo potřeba má na své straně rád výhodu překvapení.Jako kočka je velký černý kocour. Téměř se neodlišuje od ostatních koček až na větší tělo a delší silnější drápky. Jako člověk je velmi pohledný. V bitvě proti Galbatorixovi přišel o dva prsty.

Historie: Ještě jako malé kotě přišel o rodiče a od té doby je celkem samotářský. Vychoval se sám a jak rád sám podotýká prošel "tvrdou školou života". Dnes je králem kočkodlaků a jeho cesta k tomuto postu nebyla nijak jednoduchá. Nejdřív musel nějak překonat to, že jako sirotek nebyl brán na vědomí, maximálně tak jako zbytečná přítěž. Proto na dlouhou dobu odešel od smečky. Prožil mnoho dobrodržství a stal se z něj nejlepší bojovník, ale to zde popisovat nebudu.
Nakonec se vrátil ke své smečce, kde zemřel vůdce a Grimr byl tou nejlepší volbou. Ještě mnohokrát prokázal svou statečnost, a tak si ho nakonec kočkodlaci vyvolili za krále a vůdce v bitvě. Teď se nachází v Du Weldevarden, kde má v plánu setkat se s "přítelkyní" a dostát svému snu, stát se Dračím jezdcem.

Kontakt: drna@seznam.cz

Rodina: Nikdo

Majetek: Luk
Dýka
černý krátký meč
Oblečení
 a lahvička alkoholu


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše