TOPlist

Eldonere Alfaír

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 20.04.2012 19:44:03 FB



Eldonere Alfaír

 

 

Jméno: Eldonere Alfaír(má mnoho jmen, lidé si navykli říkat mu Ed)
Druh: Kočkodlak
Datum narození: 24.8 
Věk: Kolem 122 (není známo přesně)

 

Podoba: Má fialovo černé vlasy upravené ve velkém rozcuchu. Velmi pronikavé fialovo-červené oči zářící i v té nejčernější tmě. Má viditelné lícní kosti a špičatou bradu. Jaho uši jsou trochu do špičky, což je u kočkodlaků trochu zvláštní. Má průměrně vysoký krk. Jeho ramena jsou zasazena trochu níž, což mu dodává trochu mystický vzhled ale jinak má ruce dlouhé, velmi bystré s neobyčejnými reflexy. Jeho tělo je trochu protáhlé a bystré. Nosí černé oblečení, většinou vršek bez rukávů a spodek dlouhé černé kalhoty.

Bílý opasek kolem jeho pravé ruky symbolizuje jeho minulost. (viz.též Historie) . Za opaskem kolem pánve nosí černé pírko ukrývající v sobě nesčetnou sílu. Je velmi plachý a je téměř nemožné ho zastihnout. Ve své zvířecí podobě se za ním často ohání černý závoj dotírající na jeho mysl, proto je částečně uzavřený do sebe a stát se jeho přítelem je téměř obtížné.

 

Historie: Narodil se v osadě Daret, jako syn kočkodlačice Elsmerí. Po pár letech výchovy však Elsmerí zemřela a Eldonere musel bojovat takřka o život.

Když už si dlouhou dobu nalhával, že to v Daretu zvládne, přišly války a on v pouhých 13 letech ( na kočkodlaka opravdu velmi málo ) byl nucen Daret opustit. Daret opustil ve společnosti přítele-člověka Armanda Alfa.

Cestovali spolu po boku celý týden, když se dostali k jezeru Flam.

Zde se utábořili a přečkali kolem jednoho měsíce. Brzy ale velké skupiny urgalů a Kullů začali místní okolí prohledávat a tak se vydal Eldonere s Armandem na cestu podél Dračích hor k modravému jezeru. Po dlouhodobém utáboření se ti dva rozhodli, že potřebují někde pevné zázemí. Vyrazily do Teirmu. Bohužel ale po náročné cestě byli oba dost vyčerpaní. Přepadla je skupinka kouzelníků, kteří toho moc neuměli, ale zato dokázali ublížit.

Eldonere se myslí ubránil, ale Armand měl velké potíže. Kouzelníci byli moc silní a Armand nakonec zemřel a kouzelníci se rozutekli. Eldonere byl na pokraji fyzického zroucení, když v tom z posledních záchvěvů k němu promluvil Armand. Odkázal mu svůj bílý pásek se svým černým pírkem.

Sdělil mu, že se jedná o dva kousky koupené z Angelina obchodu v Teirmu.

Měly v sobě neskutečně mnoho energie a magie zároveň. 

Eldonere dar přijal a nechal Armanda pohřbít u jezera Flam a navždy se rozloučil s ním i jeho životem. Poté odcestoval do Ellesméry, kde se v průběhu let učil čarovat a ovládat magii. Je na velké úrovni a nikdy nezapomene na svého jediného přítele, který zemřel jen díky pár namyšlených kouzelníků.

 

Kontakt: voltyy@seznam.cz
Rodina: Matka Elsmerí a přítel Armand Alf, kterého považoval za svoji rodinu
Majetek: Černé pírko, bílý opasek, černé oblečení
Dodatek: při útoku kouzleníků do Eldonerea vlétla černá magie a z části ho ovládá, tudíž se někdy za jeho tělem vypařuje černá hmota


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše