TOPlist

DD - Aila Scarlet

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 11.04.2012 21:46:41 FB



Aila Scarlet

 

(jako malá)

(dospělá)

 

Jméno:  Aila Scarlet (celé jméno Aila Scarlaila) (Jméno Aila se v její rodině dědí z matky na dceru.)

Přezdívky: Přátelé jí říkají Scar,Scarý,Scaila,Scar = Skar, Skár,Skarý,Skaila

Druh: Divoký drak

Pohlaví: Samice

Datum narození:  Když se na nebi objeví hvězda podobná té, kterou má, na spodní straně nohy.

Věk: Už skoro dospělá, ale věk není znám

 

Podoba:  Když byla mládě její šupiny měli jasně modrou barvu nebe a na spodní straně nohy má nedokonalou skvrnku v podobě hvězdy která je na nebi jednou za rok, tato hvězda má černou barvu a tak na nebi není vidět, pouhé oko ji nezahlédne, ale dračí ano. Tato hvězda se objeví v den kdy se Scar vylíhla. Od hlavy, až ke konci ocasu se táhly prapodivné trny připomínající hřívu. V nichž se nacházela dvě docela velká ouška. Oči měla velké a plné radosti barvy kaštanů. Nozdry měla velké a pusu málokdy zavřenou, v ní se nacházeli ještě ne dost ostré zoubky. Malý krk byl silný a tělíčko bylo nepříliš tenké. Ocásek byl pozoruhodně dlouhý a tlapky docela silné. Na zádech jsou malá křídla, která jí zatím stačila.

 To vše se však změnilo. Teď její šupiny vybledli a mají spíše šedou barvu. Nedokonalá skvrnka je stále na stejném místě, ale má teď bílou barvu. Trny jsou od věčných pokusů zlámané, někde dokonce chybí a někde srostli a zesílili. Uši jsou teď podlouhlé a dokonale se kryjí v zesílených trnech na hlavě. Levé oko změnilo barvu na žlutou, druhé je pořád hnědé a obě oči se výrazně zmenšili a také nozdry se zmenšili. Ústa se výrazně protáhla a nachází se v nich mnoho ostrých zubů. Krk je dlouhý, tenký, ale přesto i velmi silný. Nohy mají větší sílu než u obyčejných dračic a drápy jsou silné, ostré a někdy se na nich najdou i stopy jedů, takže i jedovaté. Ocas je pořád poměrně dlouhý. Křídla mají velkou sílu a dokáže s nimi proletět i tím nejsilnějším větrem, ale stojí jí to úsilí a energii. Pod krkem jí vystoupily šupiny a ztvrdli, takže teď připomínají náhrdelník. Přes oko se jí rýhuje jizva, kterou utržila, když dostala bičem. Po celém těle jsou zapsány různé klikyháky, kterým sama nerozumí, jsou způsobena kouzli která byla na ní zkoušena a buďto se povedla nebo ne. Ty co se nepovedla, jí udělala stříbřité  jizvi na křídlech a ublížila na duši. Je vysokého vzrůstu, ale není vyšší než její kamarád Guru Wyrdan. Má svalnaté tělo s dokonalými proporcemi, které se hodí pro dračici. Když se objeví „Černá hvězda“ na nebi, vystouplá šupina skoro, už na břiše zmodrá,to trvá pouze večer, když vyjdou hvězdy,a jakmile jdou hvězdy „spát“ modrá šupina se zabarví zpět.

Povaha:  Jako mládě byla hodně společenská, teď? Teď se drží v ústraní, ale ne tak že by se schovávala někde v horách, ale nemusí být všude. Není to ten typ, co se všude nahrne, kde se o něčem mluví. Také není ten typ draka, co udělá cokoliv aby měla kamarády a aby si je udržela. Je samotářská, velmi soběstačná a občas i náladová, ale kdysi dávno měla i svou lásku, kterou kdyby znova potkala určitě milovala,a poznala by ho na první pohled,a ona doufá, že i on ji. Protože i přes krutý vzhled dokáže milovat a ikdyž je soběstačná a přátele nevyhledává,  nevadí jí  když s nějakými žije. Dokáže i někoho pěkně vytočit z míry. Také má problémy s chováním, protože si dovoluje na starší, větší, ale i na mladší, menší a slabší. Miluje poezii, která je určena pro ni. Občas má i vůdcovské sklony.

 

Historie: Scarlet se vylíhla na poušti. O několik dní dřív se vylíhl Guru Wyrdan, její první a poslední láska. Když Wyrdan a jeho matka opustili poušť, byla velmi smutná, celé dny jen seděla na slunci a prohlížela si opuštěná místa, kde si s malým Wyrdanem hrávali. Vše teď bylo opuštěné. Po několika dnech měla však úplně jiné myšlenky. Okolo jejich jeskyně se objevili lidé, ptala se matky „Kdo to je a co tu chtějí?“ Matka jí jen řekla „Tiše maličká“. Celou dobu byli v úkrytu, a když se setmělo a Scarletina maminka usnula, vydala se malá dračice ven na procházku. „Uááá, pomoc, mámí, mámí, máma.“  Zakvičela najednou, protože se jí na hlavě ocitl smrdutý pytel. „Co to je?“ řekla sama sobě. Pocítila, že jí někdo někam veze. Snažila se marně dostat se ven. Boj vzdala,po několika dnech vyhladovělá konečně pocítila zastavení.Někdo jí z pytle  vysypal na stůl. Postavila se na všechny čtyři a uviděla před sebou muže, který si jí prohlížel se zvědavým zájmem. Muž se postavil a našel silný provaz kterým Scarlet přivázal ke kůlu na zahradě.Celé roky jí trýznil kvůli svým pokusům,na které potřeboval třeba nějaké ty přísady z draka,také jí mněl na zkoušení různých lektvarů a kouzel. To jí ovšem poznamenalo, jednou v noci, když už ten muž spal, vlezla do domu, nadělala při tom randál, ale muž měl hluboký spánek. Když, už byla konečně v domě, napřímila se přímo nad postelí, kde spal starý muž. Zařvala krutým řevem a počkala, až se muž pobere a posadí se. Muž se probral a chytl bič, kterým švihl Scar do oka. Zařvala bolestí a z oka jí začala téct krev. Sekla drápem a trefila se přímo na místo kde bylo srdce. Jedy z lahviček, které mněla na drápu, najednou udělali své.Ale pro Scarlet to nebylo dost na odčinění toho co jí způsobil. Natáhla krk dozadu a jedním stiskem prokousla muži krk,jeho tělo padlo na zem,ale pro ní to bylo pořád málo,chytla tělo a začala s ním cloumat aby ho zmasakrovala přitom procedila zuby „Zhyň starče, zhyň ať já mám svobodu,však šrámy se nezahojí. Čas se nevrátí,to co jsi udělal se neodpouští,vzít mládě matce přímo z náručí. NESLÍCHANOST TO JEST!“ Když byla konečně spokojena vylezla z domku, který zapálila svým ohněm. Naposledy se podívala na dům svého utrpení a odlétla,doufala, že najde svou rodinu…. Letěla dlouho až doletěla na místo, kde potkala draka,který jí naučil kouzlům a dozvěděla se od něj, že učil i draka jménem Guru Wyrdan. Tak se tedy otázala „Kam letěl Wyrdan?“a drak jí odpověděl „Říkal, myslím, že letí na své rodné místo.“Scarlet věděla kam a tak se tím směrem vydala také,po několika dnech padla vyčerpaní na poušti. „Tak to bychom měli, ale teď ještě najít Wyrdana!“

 

Rodina: Matka Aila Scaila(Skaila)= možná ještě žije,ale Scarlet o ní neví; Guru Wyrdan=Její první láska, pořád ho miluje; Drak, který jí naučil kouzlit= Gardenar

Co umí:  1, Velmi dobře létá a chrlí oheň

2,Ví jak kouzlit

3,Dokáže pěkně vytočit někoho z míry.

4,Ráda mučí své tělo(miluje bolest)

5,Má dovednost komunikování mišlenek a někdy i lidskou řečí

Co vlastní: Svůj holí život,šupiny, drápi, zuby, vzpomínky, jizvy a přívěšek, který dostala od Wyrana když byli malí avšak na krku není moc vidět, protože ho nosí ukryt mezu šupinami.

Důvod ukončení hry: Neaktivita

 

Tento uživatel porušil pravidla! (odstavec o rozmnožování draků)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše