TOPlist

Lilea

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 09.04.2012 12:06:03 FB



Lilea

 

 

Jméno: Lilea Tábor, příjmení nepoužívá 

Rasa: člověk, léčitelka(bez kouzel)

Pohlaví: Křehká dívka

Věk: čerstvých 19

Titul: Následnice Marcuse tábora, budoucí vládkyně Dras- Leony

 

Podoba: Lilea je hned na první pohled velmi křehká a milí dívka. Je průměrně vysoká a s jemnými ženskými rysy. Obličej je jemný a milý. Při prvním pohledu na Lileu uvidíte spanilou a bojácnou laň. Tento dojem způsobují hnědé vlasy, které se vlní až někam k pasu. Takový vzhled laně už zakončí jen přívětivé hnědé oči, ve kterých je hodně často vidět stydlivost a cudnost. Rty má tak akorát. Ani ne moc tenké a ani ne moc plné, barvu mají jasně růžovou. Nos do její tváře perfektně sedí a není k němu co dodat. Celkově je její obličej velmi půvabný a málokdo mu odolá. Postavu má útlou, nikde by jste na ní nenašli přebytečný tuk. Co se týče hrudníku, tak je tak akorát. Lilea ani nemá pořádné svaly, protože jedniou zbaraň, kterou kdy držela v ruce je tak maximálně kuchyňský nůž a velmi velmi zřídka luk. Luk jen když občasně jede na lov s otcovou družinou. Neumí zacházet s mečem a ani jinou sečnou nebo řeznou zbraní.

Lilea na sobě nosí jen volné, dlouhé šaty až na zem. Nic jiného nenosí, protože jí to cudnost, stydlivost a otec nedovolí. Chce totiž, aby se provdala za někoho mocného a to, že měla Lilea milujícího přítele ho vůbec nezajímá. Nosí celkem dosti ozdob a šperků, které jí otec zajišťuje. Na hlavě po většinu času nosí nosí skvostnou korunku, která má veprostřed květinku z drahých kamenů. Stejné kameny má i v naušnicích a prstenu. Celou sadu doplňují dva zvláštní náramky. Tuto bižuterii má po matce a nikdy jí nesundavá.

 

Povaha: Jak už bylo zmíněno, Lilea je velmi milá dívka, která pro vaši spokojenost udělá téměř vše. Ještě nikdy v životě se pořádně nenaštvala, jen párkrát na svého otce, když jí zakazoval cokoliv. Lilea je spíše melancholik než flegmatik, i když za něj jí také může někdo považovat. Rozhodně ale není cholerik. Neublížila by ani mouše, pokud jí někdo nezmění. I přes tohle všechno je slepě oddaná Galbatorixovi.

 

Historie: Lilea se narodila vládci Dras-Leony Marcusovi Táborovi a jeho ženě Marie Tábor. Matka zemřela několik hodin po porodu na následky a vyčerpání. Marcus chtěl Lileu zabít z toho důvodu, že mu zabila ženu a ještě byla dívka. Když však otec uviděl dceřinou krásu, tak si řekl, že jí ušetří a Lil nastopí po něm k vládě Dras-Leony. Jak Lil rostla, tak ji otec pořád více rozmazloval. Jedno křídlo paláce má celé pro sebe, má soukromé učitele, kteří jí naučili gramotnosti. Lilea dospívala a zamilovala se do jednoho leonského mladíka. Několik měsíců svou lásku dokázali udržet v tajnosti, ale potom to její otec zjistil a nechal mladíka veřejně zbičovat, protože porušil zákon a přiblížil se k její dceři. Lilea za to otce nenáviděla, ale její nenávist se postupně zmenšuje. Celý její život změnilo poznání jednoho jezdce a draka-Murtagh a Trn. S Murtaghem si utvořila určitý vztah, ale to už přešlo. Seznámili jí s magií a její vlastní myslí. Ona se o tom chtěla dozvědět více, a tak na pět měsíců odešla z Alagaesie, kde se podrobila učení ohledně své mysli. Umí dost dobře ovládat svou mysl na to, aby jí někdo neprohledával myšlenky bez dovolení. Nyní má v plánu odejít znovu, aby se naučila magii.

 

Schopnosti: čtení, počítání, psaní, střelba z luku, léčení pomocí bylinek

 

Rodina: Marcus Tábor(otec), Maria Tábor(matka)- mrtvá

 

Majetek: Dras-Leona, palác, hafo šatů a spousta dalších věcí


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše