TOPlist

Glandar Heliu

Napsal: Elva Aiglow | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 08.04.2012 13:26:58 FB



 Glandar He'liu

 

 

 

Jméno: Glandar He'liu ale je radši když mu říkají Glan

Titul: Strážce lesa

Věk: něco okolo 260

Datum narození: Když začal padat první déšť

 

Podoba a schopnosti: Tmavě blonďaté vlasy, svalnaté tělo a spousta jizev z boje. je to mrzout ale vtipný je, hrozně rád má své dýky ale také luk a šípy a dokonce i na elfa je veliký. Je velice hbitý a je také dobře vytrénovaný takže má velkou vytrvalost a zasobu kouzel má také. Sílu má po otci a ladnost po matce

 

Historie: když byl děťátko tak mu zemřel otec a matka při porodu takže vyrůstal sám a neměl žádné přátele, ale pak se ukázala dáma která trénovala mladé sirotky aby se sami ubránili, když potkala Glandara tak věděla že z něj něco bude když ho trénovala oblíbila si ho a tak mu věnovala nejvíc času po 100 letech pilného, tvrdého a těžkého tréninku šel poprvé do boje všichni Glandara vychvalovali, tak že je to vynikající bojovník, s lukem je přesný tak moc že by na 2 kilometry trefil hlavu. S dýkami je hbitý jak leopard a stejně tak rychlý. Od té doby bojoval v mnoha bitvách.

 

Jen co skončila bitva dračích jezdců se dal na strážce lesa a strážcem je posledních 160 let a přitom se mu stalo spousta příhod a když si myslel že bude mít nudný život objevila se další výzva, dáma která říkala že ho naučí kouzlit Glandar to samozřejmě přijal a tak nyní umí nejen profesionálně bojovat ale i čarovat takže nyní je z něj velmi silný bojovník.
 

Kontakt: Skype: miky.mahdal

Majetek: Kromě dýk, luku a oblečení vědomostí tak nemá vůbec nic

Rodina: žádná


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše