TOPlist

Erunis Ringëril

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 03.04.2012 16:35:33 FB



Erunis Ringëril

 

*obrázek bude doplněn*

 

Jméno: Erunis Ringëril
Rasa: Elf
Věk: Nikdo kromě ní to s přesností neví, ale říká se, že je stará kolem 500 let
Narození: S první spadlou kapkou ve dne jarní rovnodennosti. 

 

Popis: Erunis na svět pohlíží svými zelenýma až tyrkysovýma velkýma očima, které mají tak nezvyklý odstín (i na elfy), že kdokoliv se do nich podívá, nemůže pár vteřin odtrhnout zrak. 

Vlasy věčně za ní vlají a spadají jí pod polovinu zad. Barvu lze jen těžko určit přesně, nejradeji říká, že jsou barvy duhy. Když vyjde na letní slunce, rozzáží se do zlata, v zimě se zdají být do modra, z jara je slunce prozáří jasnou blond, na podzim do bronzova a ve stínu se zadí být téměř bílé. Nejraději je nosí s rozpuštěnými pramínky spadající do obličeje (často na nich experementuje s korálky a podobnými ozdůbkami) vrchní vlasy nosí do rozčepířeného drdolu, často zkrášlené květinou a zbytek vlasů spadá volně dolů a v podstatě si dělá co si zachce. Konečky vlasů se mírně vlní, jinak jsou vlasy rovné a vypadají vždy upraveně. 

Erunis se dále může pyšnit svou bílou pletí, jež září na dálku a díky níž působí tak půvabně, jak jen je to u ženy možné. 

Try má rudé a když mluví vychází z nich krásný jemný hlas, který vyvolával pocit bezpečí. 

Oblečená chodí ráda v šatech, ale nepříjemné jí nejsou ani kalhoty. Na krku má vždy svůj medajlon pro štěstí a na levé ruce má náramek po své matce. Má ráda barevnost a proto je povětšinou vidět ve velmi pestrých barvách. Nejraději však chodí v bílé, ač jen velmi zřídka.

Je dobrosrdečná, hrdá (někdy až moc), vznešená a cnostná, v podstatě jako každý obyčejný elf. Má však v sobě i velký kus pokory a uznání pro ostatní. Ráda maluje a hodně čte. Šťastná je zahrabaná v koutku s knihou, nebo špinavá od barev. Není však nespolečenská, má ráda společnost a umí pobavit.

Dá se říct, že je to dokonalé stvoření, ale i ona má své chyby.  Někdy pozdě odhadne kdy bylo dost legrace a co už je urážka. Také je někdy až moc neústupná a oddaná své myšlence, aniž by pořádně promyslela jiné návrhy. 

A když na to přijde, je to velmi zdatná bojovnice. Nejraději používá luk, ale nebojí se sáhnout i po meči. 

 

Historie: Narodila se a vyrůsrala v Oscilonu spolu s rodiči a starším bratrem Erwinem. Prožila si krásné dětství a s bratrem se navyváděli po lese jako jen málokterý elf. Už jako malí když se učili ovládat kouzla, se rozhodli, že si musí vykouzlit domeček na stromě. Většina obydlí elfů samozřejmě je vyzpívána ze stromu, ale oni chtěli jen skrýš na stromě, kde by mohli společně trávit volné chyvilky. A tak jak si usmysleli, také udělali. Domeček v koruně velkého dubu stále stojí, ale bohužel už je osamělý a opuštěný. Erunis se brzy po dosažení dospělosti rozhodla opustit své rodné město aby se později usadila v Ellesméře. Neví přesně proč to udělala, ale věděla, že kdyby zůstala ještě o něco déle, už by neoděšla. Nebylo pro ní jednoduché opustit bratra a rodiče, ale nevěděla co si v Oscilonu počít, chtěla něco nového. Proto nejprve cestovala mezi lidmi, ale pak jí osud zavál zpět do Du Weldenwarden kde si nejvíce zamilovala Ellesméru, kde nakonec skončila. Bydlí v malém domku stranou od centra města a je šťastná, ale stále touží po dobrodružství. Na svých cestách se setkala s mnoha tvory a má mnoho přátel, ale zatím nenašla ani svého nejlepšího přítele, ani svou pravou lásku. 

S rodinou se neviděla od té doby co je opustila, ale s Erwinem si stále píší dopisy, moc se jí po bratrovi stýská, ale on sám se zatím nikde neusadila a cestuje po Alaaësii a hledá místo které si zamiluje, tak jako Erunis Ellesméru. 

 

Kontakt: (nezobrazen)
Majetek: Malý doemk kousek od Ellesméry, luk a toulec se šípy, meč, pár šterků + medajlon pro štěstí, nějaké oblečení, kreslířské potřeby.
Rodina: Bratr Ervin + oba rodiče

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše