TOPlist

Asing Istarlí

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 05.04.2012 20:50:01 FB



Asing Istarlí

 

 

 

Jméno: Nejvíce se jí říká Asing, ale lze zaslechnout i její druhé jméno - Istarlí (oheň). Někdo ji zná pod jménem Hvitr (bílý), podle jejího bíle zbarveného kožíšku.
Druh: Kočkodlačice
Datum narození: není přesně známo, proslýchá se ale, že se narodila v době sněhu a ledu
Věk: okolo 120 let

 

Podoba: Jako kočka připomíná malé, roztomilé koťátko. Malá však už není, dokáže se o sebe dobře postarat. Její srst je vždy sněhobílá, nikdy nedopustí aby se jí na kožíšku objevila jediná skvrnka. Je velice mrštná, přestože vypadá trochu vypaseně. Málokdo odolá její roztomilosti, díky tomu si vždy sežene něco k jídlu.

Jako dívka se ukazuje jen málokdy, raději přebývá v kočičí podobě. Má dlouhé, černé vlasy a černofialové oči. Nejčastěji nosí jakýsi plášť modrofialové barvy, a chodí zásadně bosa. Nikdy nepochopila a zřejmě ani nepochopí proč lidé, elfové a ostatní nosí různé boty. Na krku ale nosí řetízek, který má i v kočičí podobě. Má ho už od narození jako památku na rodiče.

 

*na historii se ještě pracuje*
Historie: Na první roky života si nepamatuje. Má nejasné tušení že žila s matkou a otcem, kočkodlaky, ale nic neví přesně. Zjistila o své minulosti jen to, že ji našla, ještě jako malou kočičku, malá dívenka. Asing s ní žila spoustu let, dívenka vyrostla v ženu a po nějaké době se stala stařenkou, zemřela.

Po její smrti Asing konečně přišla na to, že je kočkodlak. Nyní se pohybuje po celé Alagaesii a málokdy je dlouho na jednom místě.

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: nemá
Majetek: řetízek, plášť


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše