TOPlist

DD - Guru Wyrdan

Začátečník 1523 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 26.03.2012 19:32:49 FB



Guru Wyrdan

 

http://whiteriders.bloger.cz/obrazky/reslofik.bloger.cz/drak.jpg

 

Jméno: Guru Wyrdan (jeho jméno pochází ze slova wyrda=osud a začátečního jména otce čili Guru, ale to nepoužívá,je to spíše takové Přímení)
Druh: Divoký drak
Pohlaví: Samec
Datum narození: Neznámo
Věk: Neznám

 

Podoba: Jeho šupiny mají  červenou barvu,v zapadajícím slunci je však barva jiná, je spíše zlatavě červená. Oči jsou černé, ale v temných očí se nachází zlaté odlesky, stejně tak jako šílenství a odvaha. Jeho křídla jsou velmi silná, unesli by i jezdce, kdyby se nevylíhl  pro divokost, svobodu a volnost, protože kdyby se nevylíhl pro tyhle tři věci, neví co by dělal, na tomhle krásném světě. Avšak ikdyž má silná křídla a tím je i rychlí a silný, má i své mínus. Nedokáže se příliš dlouho zdržovat v některých horách, on se narodil pro teplá místa. Nedokáže žít bez slunce. Když už jsou na nebi vidět poslední paprsky slunečního svitu, je v pořádku, avšak jakmile poslední paprsek zajde... Jeho duše s posledním paprskem posmutní, neví proč, jak, jediné co ví je, že se tak stane a že se tak děje. Je středního vzrůstu a už skoro dospělí. Svědčí o tom jeho vzrůst a vzhled. Na ocase má velmi ostrý bodec, tvořený kostmi, které vyčnívají z tvrdých šupin. Stejné kosti mu vyčnívají po obvodu hlavy a také po vrchní straně páteře (na zádech) a o něco menší trny vyčnívají i na ocase. Má  silné drápy a také čelisti mají pevný stisk.

 

Historie: Vylíhl se mladé dračici, která se o něj dlouho starala. Spolu se svou matkou žili v poušti a od té doby je to jeho nejoblíbenější místo. Celý jeho život byl  přizpůsoben k poušti, ale najednou se mněla stát změna. Její matka se zamilovala do jiného draka, bylo to hned po smrti draka, který byl otcem Wyrdana. Neví se proč jeho otec zemřel  a zrovna při vylíhnutí syna. Wyrdův otec se jmenoval Guru Skölironain (ze slova chráněný). Skölirona našli u tekoucí řeky, která odnášela krvavé fleky, které se tvořili u ležícího draka s prokouslým krkem. Jeho jméno mu nakonec moc ochrany nedalo, ale to je jiný příběh. Matka se tedy zamilovala do jiného draka, ale  on nebyl přizpůsoben pro vyprahlé pouště s oázou uprostřed, ve které se nacházeli. Matka se tedy s jeho nevlastním otcem rozhodli letět do hor. Když byli v horách tehdy ještě malý Wyrd rád objevoval neznámé věci. První co ho udivilo byli sněhové vločky a ledové vánice, ale nemněl to tam moc rád, byla mu tam zima. On se chtěl hřát na sluníčku, nechtěl aby mu mrzli drápky, byla mu veliká zima. Jakmile se naučil létat, neuposlechl matčina příkazu zůstat na místě. Jakmile matka odlétla něco si nalovit vzlétl, nejdřív mu to moc nešlo a jen tak, tak se udržel. Když si zvykl  létal už pořádně jako pravý mladý a zkušený drak, byli daleko od pouště až za bránami Alagaesië, po celou dobu letu se snažil vydržet, ale jednou musel přistát, a tak, když přistál potkal draka, který mu pomohl najít v sobě magický talent (talent na magii), který mněl po otci. Poté toho draka opět opustil a pustil se znova do rodných končin. Když doletěl na poušť byl to pro něj nezvyk a nějakou chvíli mu trvalo znovu si zvyknout. Byl a Je velmi rád, že odletěl a dostal se na své rodné místo. Od těch dob se nachází poblíž pouště, jen zřídka kdy letí daleko z pouště pryč.

 

Rodina: Otec: Guru  Skölironain (+/mrtví), Matka: Akatanara (neví o ní, co od ní utekl), Drak do kterého se matka zamilovala: Baringal (stejně jako u matky)

 

Schopnosti: 1, Chrlí oheň a létá

                     2, Ovládá magii starověkého jazyka(umí čarovat slovy,ale i myslí)

                     3, Komunikuje myšlenkami s kýmkoli a kdykoli

                     4, Občas má ve snu vidění( vidí co se stane)  

  

Majetek: Své šupiny, křídla, drápy a zuby, Přívěšek, který mněl na krku už když se vylíhl 

 

Tento uživatel porušil pravidla! (odstavec o rozmnožování draků)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše