TOPlist

Faila Avanta hröa

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 06.03.2012 01:59:08 FB



Faila Avanta hröa

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Faila Avanta hröa
Rasa: elf
Datum narození: 4. květen 
Věk: 847 let

 

Popis: První věc, které si na Failovi všimnete, když se mu podíváte do tváře, je jeho nápadné válečné tetování, které pokrývá celou jeho tvář. Toto tetování, spolu s jeho dlouhýmy černými vlasy a  pažemi, které naznačují, že tvrdý trénink je jeho denní chleba, vzbuzují při prvním setkání strach a respekt. Nenechte se však tímto prvním dojmem oklamat, protože jste blízko tomu, aby jste zjistili, že tento elf, který sice magii ovládá, ale radši spoléhá na svůj přesný luk a hbitost, je hodný, obětavý  bojovník, který se vždy staví na stranu utlačovaných a slabých. Pokud se s ním chcete dát do řeči, skoro vždy to uvítá s usměvavou tváří, zřídkakdy má však i chvilky, kdy se uzavírá sám do svého světa a vypadá, jako by se snažil zahojit své staré jizvy na srdci.

 

Historie: Byl vychován spolu se svým starším bratrem na kraji Beorských hor a už od mala byli oba  vedeni, aby se z nich stali válečníci. Když dosáhl adekvátního věku, stal se elfím průzkumníkem a spolu se svým bratrem a skupinou dalších elfů chodil na obchůzky a hlídal bezpečí jeho města.  Díky tomu, že šel vždy do všech svých úkolů celým srdcem a s maximálním nasazením, se z něj stal statný voják, který si zachoval vlastní hlavu a preferoval rozumný přístup před disciplínou. 

    Při jedné průzkumné misi byla jeho skupina přepadena jednotkami krále Galbatorixe. Ač se Faila snažil sebevíc, byli ztraceni. Když se chtěl obětovat, aby získal čas pro zbytek svých kamarádů, jeho bratr ho s velkým přemlouváním a námahou přesvědčil, aby utekl, mezitím, co on zdrží nepřítele. I přes tuto oběť se jim nepodařilo zcela uniknout a byli donuceni se rozdělit. Po dlouhém utíkání a skrývání se nakonec rozhodl vrátit do svého města, aby zjistil, zda někdo z jeho skupiny přežiil a aby podal hlášení. Když však drazil, našel svůj domov vypleněný a v troskách. Jeho rodina byla mrtvá. Tehdy se z něj stal potulný elf s touhou po pomstě, avšak jeho hlavní prioritou je vždy pomáhat tam, kde je to třeba.

 

Rodina: již nikdo…
Majetek: Luk a šípy, malý meč, kožené brnění 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše