TOPlist

Eila

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 03.03.2012 19:13:32 FB



Eilla Moons

 

 *obrázek bude doplněn*

 

Jméno: Eilla Nell Agat Moons
Druh: Elf(ka)
Datum narození: 2. května Jedné Jarní noci
Věk: 800-900let

 

Popis: Eilla je velice krásná elfka. Její dlouhé lesklé hnědé vlasy, třpytící se v záři měsíčního světla. Oči lesknoucí se temnotou a při tom je Eilla tak moc přátelská. Je chytrá, ráda studuje a objevuje nové věci. V kouzelnickém oboru je velice šikovná a má moc ráda svého učitele. Má slabost pro krásné šaty, šperky a různé doplňky. Její nejmilejší šaty jsou Bíle barvy, které dostala od své zesnulé matky.

 

Historie: Eilla se narodila v  Ellesméře, jako snad skoro každý elf. Většinu času strávila pobíháním po lese, nebo si hrála se svým tygrem Safem. Její matka - Leina ji umřela když Eille bylo 250 let. Svého otce nikdy nespatřila. Její matka jí vždy o jejím otci vyprávěla a s jejich povídek Eilla usoudila že byl milý hodný a že Leinu hodně miloval. Vyprávěla ji že se vydal na dalekou cestu a už se nevrátil. Eilla se otce pokusila mnohokrát vypátrat a táke v tom nadále pokračuje.

 

Schopnosti: Eilla výborně zacházi se svou magickou holí a v samotném kouzelnickém oboru vyniká.

 

Rodina: Matka ji zemřela a svého otce nikdy nespatřila.Má jen tygra Safa.

 

Majetek: Šaty bílé po zesnulé matce, Šaty 3 pro zvláštní příležitost, luk a toulec se šípimeč prý po svém otci, plášť s kápí - bílý


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše