TOPlist

Lifaen Kveykva

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 26.02.2012 00:24:23 FB



Lifaen Kveykva

 

Obrázek postavy

 

Jméno: Lifaen Kveykva

Rasa: elf

Pohlaví: muž

Titul: Stínovrah

 

Podoba: Lifaen Kveykva je štíhlé postavy. Je silný, rychlý, pružný a krásný. Má delší černé vlasy a nádherné zelené oči. Má tělo jako atlet ale je mnohem silnější než vypadá jako každý jiný elf.

 

Historie: Lifaen se narodil asi před 1200 lety v elfském městě Luthivíra, které leželo v lesích u jezera Tüdosten. V mládí se učil zacházet s mečem, lukem a asi ve dvaceti se začal učit kouzlit. Projevil veliké nadání jak v boji zblízka tak v kouzlení i ve střelbě s lukem. Brzy dostudoval a dalších 200 let cestoval po Alagaësii. Za ty roky získal mnoho zkušeností a v jedné bitvě bojoval po boku samotného vůdce Dračích Jezdců Vraela, který mu daroval rudý meč Arvindr za jeho statečnost a zato že mu zachránil život. Meč ukovala Rhunön takže se nikdy neztupil ani nezlomil. Lifaen se odebral  na dalších 300 let do lesů Du Weldenvardenkde dále studoval tajemné umění magie. Po 300 letech byl pozván do Ilirei kde se měl setkat s Vraelem. Vrael mu oznámil že se v zemi odjevil stín a páchá obrovské škody. Lifaen se nabídl že stína najde a zabije pokud to bude v jeho silách.

  Když našel stína ve velmi krvavém souboji kde málem zemřel stína zabil. Ale místo toho aby se svým činem chlubil se z nějakého důvodu schoval na dalších 600 let.

   Ze své skrýše sledoval dění v Alagaësii až se doslechl že se Galbatorix dostal k moci a Jezdci byli poraženi. Z těchto důvodů se rozhodl táhnout s elfským vojskem na pláně Ilirei kde elfové prohrály a ztratili svého krále Evandara který byl Lifaenovým přítelem (seznámil se s ním když studoval v Du Weldenvarden) a poté se stáhli do Du Weldenvarden a až dodneška tam žije i Lifaen a čeká až se bude moci postavit Galbatorixovi a pomstít smrt svého přítele.

 

Kontakt: Nezobrazen

Rodina: Nejmenována

Majetek: Meč Arvindr


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše