TOPlist

Jerome Claude

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 22.02.2012 20:08:03 FB



Jerome Claude

 

 

Jméno: Jerome Claude, příjmení Claude bylo dodáno až časem.

Datum narození: Neslaví žádné svátky, s tím spočteny i narozeniny.

Věk: Jeho věk ví pouze on sám a jeho dračice, ale podle vzhledu se tipuje kolem 40-ti let .

Rasa: Člověk jako řemen.

Titul: Dračí jezdec, nic víc, nic míň.

 

Podoba: Jerome je vysoký, na pohled silný muž. Jeho fyzický vzhled je jednoduchý. Je střední postavy, onepálený. Nosívá volné košile, nejspíš kvůli větru, který je silnější z dračího hřbetu, ale pokud si oblékne nějakou tuniku či brnění, vynikne jeho postava, za kterou se stydět Jerome nemusí. Jeho obličej je z blízka nepatrně vrásčitý a jeho oči mají zmatený, někdy až nepřátelský pohled.  Usmívá se jen zřídka, dá se říct, že to pořádně ani neumí. Jeho zuby jsou sice bílé, ale nepatrně nakřivo, což je jen malá vada na kráse, která ani není vidět. Přiznejme si, kdo nemá křivější zuby? Jeho vlasy bývaly čistě černé, ale časem zesvětlali a už jsou prokvetlé sem tam stříbrným vláskem. Přes pravé obočí se mu táhne malá jizvička, kterou získal jako malý kluk. Co se týče jeho povahy, hned vám dojde že je to introvert a že se nechová příliš galantně, používá především předepsané zvyky, které jsou opravdu nutností, ale jinak žádný glanc a eleganci nemá. Je to takový správný voják.

 

Historie: Jediné, co se o Jeromovi dozvíte z jeho úst při prvním setkání je fakt, že žije již spoustu let a že je dračí jezdec. Případně i jeho jméno, většinou používá přezdívku Michangel. Nejspíš je to kombinace jmen Michelangelo a slova angel, což by v překladu mohlo být Anděl Michelangelo. Méně známý, přesto u některých zjištěný fakt je, že Jerome zkoumá všechny druhy magie. Bílou, šedou, ale i černou. A pak samozřejmě pracuje s tou dračí, kterou má v oblibě zkoušet kombinovat s dalšími odvětvími magií, lepšího teoretika na kouzla téměř neseženete. Ví, jak používat ke kouzlu jakýkoli jazyk, zjistil, že slova jsou jen prostředkem, ale převést do praxe to pořádně neumí. Přiletěl odkudsi z Dračích hor, kde si ho také vybralo dračí vejce, ale dříve žil v Theirmu, takže je celkem obstojný obchodník. Boj zvládá, ale vyhýbá se mu všemi čerty, protože i když by to nikdy nepřiznal, má docela levé ruce a pravděpodobně rozostřený zrak, brýle by se mu opravdu hodily. O jeho rodině byste se jen těžko něco dozvěděli, má rád svoje soukromí. Ale pravdou je, že svoje rodiče nepoznal, vyrůstal v sirotčinci, kde projevit emoce znamenalo ohrožení a vychování neexistovalo. Když utekl, stal se ještě introvertnějším a zapomněl, co jsou emoce vlastně zač. Jediné, co ho doteď dokázalo alespoň trošku obměkčit, byla Vittany. Dá se říct, že při pohledu na ty dva máte pocit, že jste spatřili milenecký pár. Až tak je jejich láska a důvěra k sobě zřejmá.

 

Kontakt: Je tajemný, tudíž nikomu nesděluje svůj kontakt.

Majetek: Meč, značně potrhané dračí sedlo a nějaké oblečení. Hodně lidí si může myslet, že má Eldunarí své dračice. Ale to jsou pouze domněnky, to nikdo nepotvrdil ani nevyvrátil.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše