TOPlist

Eámanë Tasartir

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 30.01.2012 18:43:34 FB



Eámanë Tasartir

 

 

Jméno: Eámanë Tasartir
Druh: Elf(ka)
Datum narození: Den kdy byla bouře a foukala vichřice
Věk: 170 (vypadá na 19)

 

Popis: Je středně velké postavy. Štíhlá a s dobře vypracovanýma nohama. Její ruce jsou drobné a na dotek hebké. Modré oči se jí skrývají za hustýma řasama. Má dlouhé modré vlasy a ofinu skoro nad očima. Její uši jsou samozřejmě špičaté a protáhlé.

 

Historie: Narodila se v malém, krásném domku v Elesméře. Rodiče ji vychovali s láskou. Otec (Caranthir Táralóm) ji učil bojovat s mečem a střelbu z luku. Matka (Primula Tasartir) ji učila kouzlit a zpívat. A její starší bratr (Angrod Táralóm)  dokud se nerozhodl že bude cestovat po Alagaesii. O několik let po odchodu Angroda její otec zahynul při nevydařenému kouzlu, které mu vzalo moc energie. Primula vyla velmi smutná, ale protože nechtěla aby tu Eámanë zůstala sama (bez rodičů) tak se snažila ztrátu Caranthira překonat. A proto ji cvičila v kouzlení a boji. Po několika týdnech její matka našla Caranthirův  meč a luk s toulcem naplněným šípy. Rozhodla se že ho dá Eámanë jako památku na otce, přidala k tomu svůj růžový šátek. Eámanë se vydala hledat bratra, protože doma nemohla vydržet smutnou atmosféru. Ve světě se dozvěděla že Angrod chce odjet do Země za mořem. Šla tedy tou cestou kterou předpokládala že se vydal. Bohužel ji elfové řekli že ho urgalové zabili. Eámanë napadlo že ho zabili proto že jim v minulosti zabil mládě v domění že je to nagra. A protože chtěla být v něčem  podobná jako její bratr tak začala putovat po Alagaesii... Tak začala její cesta...

 

Schopnosti: Dobře kouzlí, maluje a zpívá. Její zpěv je jak pro smrtelníky tak pro elfy okouzlující, ale pouze smrtelníci mají touhu udělat co jim ve zpěvu řekne. I když ji kouzlení jde a zpívá nádherně více vyniká v boji s mečem a střelbě z luku. Mohla by střílet celý den a přesto by se trefila, ale druhý den ji bolí hlava a pálí oči takže se do cíle netrefí.

 

Rodina: Otec- Caranthir- zemřel při kouzlení (kouzlo mu vzalo moc energie) Matka- Primula- dosud žije v Elesméře, Bratr- Angrod- zemřel (zabili ho urgalové)
Majetek: luk a toulec se šípy (na obrázku) a meč po svém otci, šátek od své matky, náhrdelník


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše