TOPlist

Krak

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 13.01.2012 12:32:23 FB



Krak Dûrgrimst Knurl

 

 

Jméno: Dûrgrimst Knurl

Pohlaví: Chlap jako hora.

Rasa: Trpaslík syn kamene.   

Věk: okolo devadesáti.

 

Povolání: Nyní vůdce Klanu Dûrgrimst Knurl. Jednou by chtěl bojovat s Orikem Dûrgrimst Ingeitum bok po boku, jako přítel.

 

Podoba: Je středně velký a trochu tlustší, ale neznamená to, že nemá sílu. Hned po Orikovi má největší sílu. Má nažloutlé vlasy a plnovous. Má středně velkou hlavu, asi proto, že umí dobře vytvořit taktiku na útok. Rád nosí místo pláště kůži z ledního medvěda a hlavní zbraní je sekera (jako všech z klanu). Na helmě má dvoje křídla. Jedno, aby mohl jít do nebe a pak být poslán zpět do kamene a druhé pro svůj klan. Narodil se se sekerou v srdci. Jeho matka ho porodila uprostřed bitvy. Po nečekaném porodu mu na pravé půlce obličeje zůstala jizva po urgalském meči. Již v deseti letech zabil prvního urgala.

 

Historie: Krak se narodil někdy před devadesáti lety. Nikdo neví kdy to bylo a ani on sám to neví. Jeho matka zemřela po porodu v bitvě proti Galbatorixovi. Otec ho ukryl před Urgaly do malé jeskyňky uprostřed bitvy. Jeho otce však zajali a mučili Ra'zakové. Pořád na něj křičeli dokola to samé ,,Kde je tvůj sssssyn, řekni nám to a udělíme ti rychlou smrt" ale neřekl nic. Klapavé zobáky Ra'zaků klepotaly celou noc a celý den. Krak se doslechl že se jeho otec jmenoval Despota Deragonský. ,,Takže se také jmenuji Krak Deragonský?" Neznal nikoho ze svých rodičů nebo příbuzných. ve dvaceti letech založil Dûrgrimst (klan) Knurl (Kámen), a ochraňoval všechny trpaslíky, Krak říká Orikovi pouze a jenom jední slovem ,,Ebrithil Orik"(Mistře Oriku). Ve svých deseti letech zabil svého prvního Urgala sekerou svého otce.

 

Kontakt: Facebook = Michal Faltejsek

              Telefon = 774316580

 

Majetek: Menší příbytek někde v Beorských horách. (Nikdo neví kde přesně). Válečná sekera a na zádech štít se jednouričním kladivem. Místo pláště má kůži z ledního medvěda.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše