TOPlist

Alice du Failë

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 26.12.2011 18:06:51 FB



 Alice du Failë

 

Obrázek postavy

 

Jméno: Alice du Failë
Rasa: Člověk, čarodějka
Narození: v první říjnový den
Věk: nikomu není znám

 

Vzhled: Právě před vámi stojí mladá dívka s po lopatky dlouhými, jemně vlnitými a tmavě hnědými vlasy. Oči, které do vás podezíravě probodává, nesou barvu sytě zelenou a lemují je ne moc husté, ale za to dlouhé řasy. Postavou je celkem drobná a její výška se pohybuje, něco málo přes 160 cm. I přesto jí však málo kdo přehlédne, těžko říct proč, nejspíš to je prostě v ní. 
Co se oblečení týče, málokdy ji uzříte v něčem jiném, než v halence a sukni s vysokým pasem, její boty jsou zhotoveny z tmavě hnědé kůže. Botky jsou páskové dalo by se říci sandály, které dosahují výšky nad kotníky. Dále jsou tu poslední věci jejího outfitu, které prakticky nikdy nesundává. První jest pláštík s kápí barvy temně červené, u krku svazující se dvěmi stužkami. Na černí kůži kolem krku zavěšená je stříbrná pěticípá hvězda, která nejspíš chránit její majitelku má. 
Zbraň má pouze jedinou-dlouhou dýku, kterou má stále při sobě a kterou bravůrně ovládá. Většinou na cestách má sebou brašnu s nejrůznějšími bylinkami, dračími kůstky a podobnými magickými věcmi. V levé ruce málokdy neuvidíte dřevěnou prazvláštní hůl s kamenem v barvě jejích očí. Však téměř nikdo nezná její účel.

 

Historie: Alice pochází z hor, nikomu však není známo přesné místo. Jisté však je, že po smrti své matky a odchodu otce od rodiny vyrůstala sama bez dozoru dospělé osoby. Toulala se zemí bez předem určeného cíle, jediné společníky ji dělala různá zvířata v podobě vlků, sov, králíků...nikdy jí žádné zvíře sebenebezpečnější neublížilo. Jakmile trochu zestárla během svých cest potkala mnoho čarodějů a čarodějek, vědem i kejklířů a jelikož sama měla dost velké předpoklady k takovýmhle uměním, začala se od nich učit. Nikdy však u jednoho nezůstala déle jak půl roku, vždy když usoudila že jí dotyčný víc naučit nemůže, zmizela jak pára nad hrncem a už jí nikdy nikdo neviděl...A takovýmto způsobem života žije do dnes, nikdy nemůžete s jistotou určit, kde se pochybuje, jisté však je, že vždy jí bude doprovázet početné zvěrstvo, které jí jakýmsi zázrakem poslouchá.

 

Rodina: Nikdo
Majetek: žádný


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše