TOPlist

Ar´den Galte´m (Stará rasa)

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 23.12.2011 15:32:19 FB



Ar'den Galte'm

Obrázek postavy

Jméno: Ar'den Galte'm
Druh: Stará rasa
Datum narození: Není přesně známo, nepamatuje si ho ani on
Věk: Okolo 600 let

Podoba: Stojí, leží, či nějak se krčí před vámi postava výšky pod tři metry, pokud byste tu výšku chtěli znát přesně, museli bste si ho změřit. Postavou je rozhodně poměrně hubený, avšak né kostnatě. I když by o sobě nemohl prohlásit, že je to ten nejsilnější muž v celé Alagäesii, nějaké svaly na svém těle má. Hřbet má pokrytý zlatavě hnedými šupinami, které jsou tvrdé a na zádech má výběžek tvořící ostré šupiny, které se mu táhnou až na hlavu. Jsou o nějaký ten odstín tmavší. Břicho a vnitřní strana zase pochytává kreémovo-béžový odstín a jsou neméně tvrdé jak hřbet. Jeho hlava má celkem protáhlý čumák a tlamu plnou zářivě bílých zubů. Dominují mu oranžovo-žluté oči, které přímo září a dodávají mu na osobnosti. Občas se mu postupně ztmnavuje a konči černou špičkou.
Končetiny má poměrně dlouhé, a jsou zakončeny černými, ostrými drápy. Jediné ošacení, které na sobě nosí, jsou kožené kalhoty, upevněny několika pásy zelené barvy a na ozdobu má na každém zápěstí stříbrný náramek.

Historie: Narodil se mezi třemi dalšími sourozenci - dvěmi sestrami a bratrem. Může se to zdát nudné, ale žil normální život s rodiči a s hádkami mezi sourozenci, až do doby, kdy již dospíval. Sourozenci ho začali jakožto nejmladšího zavrhovat, a on to vycítil, protože to se jen tak přehlížet nedá - Sám se poté věnoval sobě, a magie ho neskutečně baví, i když to mělo občas fatální následky a jeho matka mu vděčná nebyla. Sestry s ním začaly jakž takž vycházet, ale jeho bratr prostě cítil ohrožení a pořádně se do něj opřel. Docela mu to bránilo ve studiu magie, takže dál než na zemní se nedostal, protože jeho bratr mu všechny svitky a knihy vzal. Nejspíše se mu už nikdy nepodaří je najít. Ar'den nakonec pod nátlakem jednoho dne, kdy už odzrál samostatnosti, opustil domov a prošel dlouhou cestu, než se dostal dost daleko, aby mu již bratr nemohl ohrozit život. Pouze s jednou, obyčejnou dýkou a několika svými osobními věcmi přešel do lesů Du Weldenvarden. Místa, kde nyní doufá, že najde klidný život a tajemství magie. O svou rodinu se už nikdy nezajímal, ale nejspíše bude těžké na ní zapomenout.

Kontakt: Nezobrazen
Rodina: Má ji, pokud ještě žijí. (Viz. historie)
Majetek: Dýka, osobní majetek.

img alt=

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše