TOPlist

Eric Lifaen Seenih

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 20.09.2011 19:20:59 FB



Eric Lifaen Seenih

 

 

Jméno: Eric Lifaen Seenih- jméno Lifaen používá mezi elfy a jméno Eric používá u ostatních ras.
Rasa: Půlelf
Věk: 22 let (v liském měřítku)
Datum narození: 26.8.

 

Popis: Eric je velmi vysoké postavy a je za to také rád. Rozhodně se za svou postavu nemůže stydět, protože jí má pěkně vypracovanou, nenajdete na něm ani ždibec tuku. Je to díky stravě a častému cvičení boje s mečem. Žije zdravým stylem a má dostatek pohybu. Má mohutné ruce, ale dokáže být jemný. Jeho nehty jsou kulaté a je o ně dobře pečováno. Jejich ostrost je však zvláštní. I když jsou maximálně zastřižené, tak jsou velmi ostré a když si Eric přejde po kůži, tak se někdy rozřízne. Nohy jsou dlouhé, což považuje za výhodu i nevýhodu. Jejich délka mu však přidává na zvláštní kráse. Jeho stavba těle je celkově uskutečněná k boji s mečem, jízdě na koních a dalších činnostech. Zároveň je jeho tělo mrštné a pružné, chůzi má elegantní a běh velmi rychlý. Díky tomu, co dělá tak je i velmi vytrvalý. Nyní přejdeme k obličeji. V obličeji má půvabný, ale docela tvrdý výraz. Když se však usměje, tak všechny jeho rysy změknou. Díky tvrdému výrazu v obličeji si o něm lidé myslí, že je bez špetky humoru, že je protivný, ale jeho pravý přátelé o něm ví své. Jeho obličej lemuje bujná hnědá hříva kaštanových vlasů, které jsou po ramena a jsou pravidelně zastřihovány. Následuje obočí též kaštanové barvy, pod kterým sedí jantarové oči, ve kterých je vidět jemný nádech stříbrné barvy od vylíhnutí Darma. Uši má jemně zašpičatělé, ale ne tak patrně jako čistokrevný elf. Nos je celkem nevýrazný, rty jsou světlé a plné. Skrývají řady bílých, ostrých zubů, o které je též pečováno. Na Ericově tváři nikdy nenajdete vousy delší než je ranní strniště, pravidelně každé ráno se zbavuje vousů kouzlem a nebo břitvou. Jako u každého jezdce má na pravé dlani značku dračích jezdců, on sám je však levák.

 

 

Historie: Eric se narodil v Ellesméře rodičům Ylie a Percivalovi Seenih.  Matka ho vychoválala s láskou jako každý elf a nadevše ho milovala. Když se matky pořád ptal kde má otce tak mu jednoho dne odpověděla, že zemřel ještě dřív než se na rodil. Když zjistil že jeho otec zemřel pod Galbatorixovou rukou(respektive pod rukou jeho přisluhovačky) tak se ještě víc odhodlal zničit království, ale rozhodně ne sám. Když už se smířil se smrtí svého otce tak ho elfský jezdec Oromis Wroender učil bojovat s mečem, lukem a také používat kouzla. Jednoho dne se Eric procházel lesem a našel tam samotného zraněného hada. Vzal ho domů a tam ho léčil ale nešlo to úplně proto si ho nechal doma několik měsíců a za tu dobu se moc dobře zkamarádili. Eric si ho nechal napořád a když zjistil že ten had umí komunikovat myšlenkami tak se prve trochu zalekl ale potom ho poprosil aby ho Nagini (had) naučil bránit svou mysl když proti němu někdo útočí. Nagini řekl že ho to velice rád naučí a tak pořád trénovali. Když Eric uměl chránit svou mysl i za boje(což jeho matka moc dobře neuměla) tak Nagini usoudil že už ho v tomhle tématu nemá co učit a a chtěl se odplazit pryč. Jenže Nagini si neuvědomil jak by tím Erica zranil a že by stejně něměl kde přebývat, a tak u Erica zůstal. Několik měsíců spokojeně žili a užívali si života, ale to se jednoho dne úplně změnilo. Při procházce lesy a matkou a Naginim, je napadl ohavný ra'zak a Erica skoro zabil. Ylia provedla zvláštní kouzlo, tím se vpila do ra'zaka a také ho tak zabila. Eric velmi dlouhou dobu truchlil a také nad tím truchlí doteď, ale ne už tolik jako dříve. Potom co mu nidko nezbyl, mu byl Nagini velkou oporou. O pár týdnů později se však v lesích Du Weldenvarden objevila osamělá kočkodlačice. Spolu s Ericem se zkamarádily, ale Nagini si jí nějak moc zvlášť neoblíbil, protože z ní cítí zlo. Tomu však Eric nevěřil, protože by opět zaslepen rodinou láskou a tu si nenechal jen tak pro nic za nic vzít. Gabrielle se později prohlásila za jeho nevlastní sestru a on jí přijal takovou jaká je. Později se do Ericova života vmísila i elfka Diana Natural, do které se později i zamiloval a dnes už je konečně spokojený.

Herní historie:

1.Výprava- Uru'baen 

Teprve nedávno byl Eric pověřen dračím jezdcem- Oromisem, k vykonání jedné výpravy. Za úkol měl zjistit stav Galbatorixova vojska a jak se renovuje město Uru'baen. Na výpravu se ale nevydal sám, jeho společníkem po celou dobu byl kočkodlak Shun. Plán se povedl, v Uru'baenu nikdo nezjistil že jsou elfští špehové. Zjištění ale bylo téměř zdrcující. Uru'baen je zrenovovaný, počet vojáků přesáhl 11 000 a král je zase v plné síle. Ještě ke všemu tomu oba dva na vlastní oči viděli, jak král vraždí Vardenského špeha. Po celé té scénce se však honem rychle sbalili a odjeli pryč. Do lesů Du Weldenvarden se vrátili téměř mrtví vyčerpáním. Dnes už je ale Eric plně zdravý.

 

 

Před několika měsíci však zemřel, protože obětoval svou energii do dvou prstenů, které dal Oromisovi a Dianě, které dal i Argetlam. Před pár dny se však Diana a Oromis rozhodli, že Erica zpět oživí tím, že Oromis i Glaedr mu dají obrovskou část své energie. Předtím nejdřívě samozřejmě opět přivolali jeho tělo. Oromis a Glaedr oživili Erica a hned ho přivedli do stavu smutku, protože odletěli zemřít do jeskyně dračích jezdců a draků. Jeho život se však změnil, protože si ho předvolala královna Islanzadí, aby předstoupil před stříbrné dračí vejce protkané zlatými žilkami. Když se ho dotkl, tak se nejdříve nic nedělo, ale potom se na něm objevily pukliny a vejce se mu vylíhlo. Nyní je to malé stříbrné dráčátko se zlatými flíčky a modrýma zářivýma očima. Eric nyní nežije pro nic jiného. Pojmenoval ho Darm. Jak Darm roste, tak Eric se rozhodl, že odejde spolu s ním na několik měsíců do Beor. 

 

Schopnosti: Celkově je Eric celkem silný protivník. Jeho nejsilnější schopnost je totiž používání mysli, což je velmi nebezpečná schopnost. Jeho útoky myslí jsou velmi silné a intezivní, stejně tak obrana. Po používání mysli následuje boj s mečem. Naegling je jezdecký meč a Oromis ho očaroval, aby na jeho majitele nefungovala některá kouzla, což je další výhoda. V boji s mečem byl i předtím velice dobrý, ale Oromisova fyzická a psychická síla tomu ještě pomohla. Tudíž je silnější než předtím. Jako další schopnost následuje střelba z luku a kuše. Ne vždy se mu povede zasáhnout cíl a někdy z luku ani nedostřelí. A jeho nejslabší stránka jsou kouzla. Umí jen pár základních jako Brisingr, Adurna, Kveykva atd. Nikdy by ale nedokázal třeba přemístit předmět. Také velmi zdatně jezdí na koních, což je i jeho koníčkem.

 

Rodina:

  • Partner jeho duše- Darm. Eric ho miluje jak jen to jde a chrání ho za každou cenu, to mu Darm oplácí v plné síle.
  • Kupodivu má i pár přátel: Calimë, Diana a býval i Oromis.
  • Matka (Ylia Lin) zemřela při Ericově obraně, když je napadl ra'zak. Zasadil ji smrtelnou ránu do břicha a Eric se s tím těžce vypořádával. 
  • Otec (Percival Seenih) zemřel pod rukou stínky. Eric přesnější podrobnosti nezná a radši ani nechce. Jeho otec se mu zhnusil, když zjistil, že podvedl jeho matku- za to ho nenávidí a nechce být jeho synem.

Majetek:

  • Jako každý člověk v Alagaesii má Eric nějaké to oblečení. V jeho šatníku najdete tuniky z kvalitní elfské látky lámarae (1,2,3), které jsou po většinu času přepásané opaskem, na kterém visí nyní jeho zbraň Naegling(dříve meč Oromise). Na nohách většinou nosí plátěné kalhoty a vysoké jezdecké boty. Když je zima nebo prší, tak si přes sebe přehodí těžký plášť bez kapes.
  • V jeho vlastnictví je také pár zbraní. Na svou obranu má po většinu času Naegling, který dříve patřil Oromisovi, ale ten ho Ericovi daroval. Eric si ho u kovářky nechal prodloužit a rozšířit jílec, aby mu vyhovoval více. Když u sebe nemá zlatý meč, tak u sebe má dýku, kterou zdědil po otci. V domě má stále uschován matčin meč, ale nepoužívá ho.
  • Má táké pár šperků, která má buď po matce, nebo je dostal. nejoblíbenější šperk je náramek, který má po rodičích(dostali ho jako svatební dar od Jeoda a Aryi). Ten se tlumeně rozzáří, když bude Ericovi nebo jeho blízkým hrozit nebezpečí. Dále má brož, ve které si uchovává energii.
  • Zatím ještě nemůže létat na Darmovi, tak má aspoň pár svých koní. Nejraději má elfského hřebce Nireliho, dále má po matce klisnu Alisii, kterou půjčuje i ostatním elfům a klisnu Doris. Má na  ně samozřejmě i sedlové brašný a výbavu. Má více koní, ale ty jsou buď jeho přátel a neo je dostal. Všichni jeho koně jsou zvyklí na draky.

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše