TOPlist

Hay Line

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 07.07.2011 16:30:20 FB



Hay Line (Filove)


 

Jméno: Hay Line (Filove)
Druh: temný elf a lesní elfka
Datum narození: 12.03.1993
Věk: 68

Podoba: Bílé až plavé vlasy. Tmavé oči plné smutku po rodičích. Tmavé šaty z důvodu ochrany před světlem a zdůraznění pokory. U pasu má meč z důvodu častých bojů o život sebe sama a svých sourozenců.


Historie: Narodila jsem se na překrásné mýtině mojí matce Eierle a otci Enikovi Otec (temný elf) byl králem svého králoství jménem Divnie, jenže když se jeho poddaní dozvěděli o náklonosti k jinému druhu elů, tak ho vyhnali a zvolili si jinýho krále. Matka (elfka) byla dcerou slavné královny předaleké říše, také vyhnána pro náklonost k jinému elfovi než byli ti z jejího národa. Krátce po mém narození si koupili domek nedaleko Esmelléry. Když mi byli tři roky, tak se narodili moji sourozenci Samuel a Eierle (po matce).  Když mi bylo 6 a mým sourozencům 3, tak vypukla válka proti trpaslíkům.Otec šel do války jako první a měsíc po něm odešla i matka, jako ošetřovatelka. O rok později krátce před koncem války byli zajmuti a zabiti. Nás (mě a mé sourozence) dali do výchovy k adoptivním rodičům - Rikovi a Evine (oba byli lidé). Ti měli kromě nás ještě tři děti. Nejstarší byla Lynn po ní Rik a nakonec Riana. Když mi bylo 15, tak nás přepadli temní elfové a všichni byli zabiti kromě mě a mých sourozenců Samuela, Eierle, Riany a Lynn. Odvedli nás do svého městečka, kde nás vychovávali jako pravé elfy. Když mi bylo 18 koupila jsem domek kousek od Esmelléry a svoje sourozence poslala do do Akademie nedaleko Esmelléry. Lynn zůstala se mnou doma a pomáhala mi s domácností a chodí do práce. Samuel, Eierle a Riana jezdí každý den po škole domů, kde si užíváme srandy i přesto že na náš dům pořád útočí nepřátelé.

Rodina: Žijící: Samuel a Eierle - 15 (vlastní sourozenci), Lynn-18 (nevlastní sestra) a Riana-14 (2. nevlastní sestra).

Nežijící: (kolik jim bylo když zemřeli) Eirle Filove - 38 (vlastní matka), Evine Line - 38(nevlastní matka), Enik Filove-38 (vlastní otec) Rik Line - 40 (nevlastní otec) a Rik Line-17 (nevlastní bratr)

Majetek: korunka po nevlastní matce, prsten od vlastní otce (než odešel do boje), dvoje šaty po matce (1,2), nádrhelník a náušnice od Riany, Náš rodinný domek, pejsci od Samuela a Eierle, králíčci po Rikovi starším a Rikovi mladším.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše